Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka lat temu olałam pewnego chłopaka z internetu był przystojny i bogaty

Polecane posty

Gość gość

ale jakoś nie poczułam nic do niego, za to zauroczyłam się innym , brzydszym, biedniejszym...spotykaliśmy się i chwilę było nawet fajnie, potem rozstanie...teraz po kilku latach sobie przypomniałam o tamtym, cały czas tak samo przystojny, mi się gust zmienił, teraz już lubię twardych, dojrzałych facetów ( wtedy wolalam chłopaczków), sama stałam się inną kobietą niż wtedy. On nadal jest wolny, mam do niego świeży numer. Jak żałuję, że parę lat temu się z nim nawet 1 raz nie umówiłam

Gość gość
tu wszyscy przystojni i bogaci :D

Gość gość
Poważnie, jak pokazałam go koleżankom, to powiedziały, że bardzo przystojny. Ja wtedy gustowałam niestety w ciotkach, czego bardzo żałuję. Zmarnowałam czas na niedojrzałych, zniewieściałych maminsynków :(

Gość gość
Jeśli Cię, taką zmydloną, przyjmie, to okaże się jeszcze większą ciotą od pozostałych ciotmenów, którymi teraz się brzydzisz. Teraz Tobą powinien się tylko brzydzić, a fe !

Gość gość
jaką zmydloną? właśnie dojrzałam

Gość gość
Ale co Cie w międzyczasie te, nazwane przez Ciebie, cioty zmydliły, to ich. Zmydlona w sensie wyeksploatowaną.

Gość gość
gość dziś własnie zniewieściali są bardzo przystojny a ten twój pewnie nie depiluje klaty i ma ryj jak koń hahaha

Gość gość
zniewieściali do tej pory mają ogromne powodzenie i tacy to ideał faceta.

Gość gość
Tez jest zadbany,tylko ma twarz jak przestępca a nie jak pedzio.teraz gustuje w bad boyach. Nie chce juz modeli, bo są nudni i mdli

Gość gość
gość dziś nie jest zadbany bo nie depiluje klaty z twarzy pewnie wygląda jak kupa daj sobie spokój taki facet nigdy nie może być przystojny.

Gość gość
Tez jest zadbany,tylko ma twarz jak przestępca a nie jak pedzio.teraz gustuje w bad boyach. Nie chce juz modeli, bo są nudni i mdli