Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Jestem przykładem tego że można być wygrywem wśród przegrywów

Polecane posty

Bo z kafe przegrywów jestem jednym z największych wygrywów i osiągnelem wiecej niż prawiczki mam prawo jazdy i wlasny samochód rocznik 2009 pracuje studiuje mam mature nie jestem aspołeczny pisałem z pewną dziewczyną przez 2 dni i to wlasnie jej zabrakło do pełni szcześcia i wygrywu także w rl ale jak na standary kafe to całkiem nieźle prawiczki nawet tego nie maja

no ok rysiu już to pisałeś 100 razy, wszyscy wiedzą że jesteś z******ty :) :D daj sobie juz spokój

takie słowa jak "lubie" preferuje używać do osób które znam z reala ;) a ludzie z kafeterii są dla mnie literkami :) ale mogę powiedzieć że wszystkich was toleruje :D

a wiesz że dzisiaj se na rondzie zrobiłem uślizg kontrolowany w czasie zjeżdzania bo mokro było rzuciło tyłem jak w WRC :D

Gość gość
Ale to nie jest jakiś mega wyczyn kotku :D maturę zdać na dzisiejsze standardy to żaden problem, no chyba że jest się wybitnym glabem, na studia dostac nawet te porządne kierunki, to jeszcze mniejszy problem, bo teraz lecą na ilość studentów, nie jakość. Praca fajnie, ale jak ktoś chce, to kazdy znajdzie, prawko i auta mają nawet puste dresy, więc serio nie masz się czym chwalić -.- jest to życie przeciętnego mlodego Polaka... a z tą laska to chyba żart :D

laske serio traktowałem na poważnie i wciąż licze na cud... ale jakoś tutaj wiekszosc nie ma matury ani prawka dlatego napisałem wygryw w srod przegrywow

Gość gość
Porównując się do tych upośledzonych ludzi tutaj, to tak jakbyś poszedł do szkoły specjalnej i się szczycil, że masz maturę itd. czego oni wiadomo nie mogą mieć. Więc słabo rysiu, porównuj się do normalnych, zdrowych ludzi, bo tak to każdy potrafi

właśnie w rl to jestem obecnie przegrywem wiec dlatego tu siedzie i prawie tu dziewczyne poznałem :D czemu uważasz że to żart ja serio miałem na coś nadzieje

Gość gość
Jaki cud, że przyjdzie i się spyta, czy będziesz z nią chodzil? :D

Gość gość
Jak można prawie kogoś poznać? :D

rysiu ona sie nie odezwie, to jest pewne. Tak się kończą wirtualne znajomości, bo was nic nie łączy nawet jakbyście gadali rok przez neta to dalej was nic nie łączy nie ma cie żadnych wspólnych realnych przeżyć i doświadczeń. Dlatego własnie tylko realne znajomości są coś warte.

wirtualną znajomość łatwo zerwać bo przecież ma sie te świadomość że ten cały wasz kontakt nie był rzeczywisty. Możesz siedzieć 10 lat na kafe mieć miec tu wirtualnych przyjaciół ale jak odejdziesz nikt za tobą nie zapłacze ;)

kiedyś miałam koleżankę w necie z którą gadałam dwa lata dzień w dzień. chciałam się spotkać ale okazało się że jarają dziewczyny i zaczęła mi prawić komplementy więc zmieniłam numer telefonu i odinstalowałam skajpa. a i w********a mnie bo podczas gdy ja miałam realne problemy to ona narzekała na szkołę i na to że rodzice nie chcą jej kupić najnowszego ajfona.

Gość gośćT
Lepszy sort poszedł płakać

Gość gość
Lepszy sort i gorszy sort na kafe.

Gość gość
Powiem tak: jeśli to dziewczyna z kafe to więcej niż prawdopodobne,że wchodzi tu i czyta co Ty wyprawiasz. Jak bardzo uważasz sie za lepszego od wszystkich, że znajomi Cie nie lubią w realu, że stwarzasz zagrożenie na drodze dwukrotnie przekraczając prędkość, że imponuje Ci dziewczyna która przeklina jak żul spod monopolowego Skoro sie do Ciebiebie nie odzywa to znaczy, że to mądra dziewczyna Maprawde szkoda jej dla Ciebie.

Gość gość
Rychu czekam na Ciebie na gg