Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść na policję?

Polecane posty

Gość gość

klasy, ale jak weszłam na jego profil.. Dowiedziałam się, że ma 30 lat.. Odrazu przestałabym pisać gdyby nie to, że napisał, że lubi dzieci.. Pozatym on wie gdzie chodzę do szkoły i w jakiej miejscowości mieszkam.. No i w sumie to pisał, że chce się spotkać i iść do kina i na kolacje. Napisałam, że nie wiem.. Boje się go, ale też nie chodzi tutaj o mnie, bo skoro on lubi dzieci.. Boję się też o innych.. Nie wiem co mam z tym zrobić.. Zerwe kontakt i najchętniej bym to zrobiła, ale boję się, że on tu gdzie mieszkam przyjedzie.. Nie mogę o tym powiedzieć mamie, bo nie chce jej dokładać, bo ma problemy ze zdrowiem.. Dlatego chcę się doradzić was, co mogłabym zrobić.. Najchętniej poszłabym na policję, ale co jak wezmą mnie za histeryczke? Mam mętlik w głowie.. Tak pozatym mam jeszcze 16, ale za niedługo kończę 17 lat więc nie jestem taka malutka.. ale nie wiem co z tym zrobić..

Gość gość
Idz na policję i wszystko opowiedz.Nikt nie bedzie się z ciebie śmiał.

Gość gość
A mogę iść tam sama i jak to powiedzieć? "Dzień dobry, mam problem, bo pisze do mnie jakiś facet i chce się spotkać i że się go boję"?

Gość gość
Udaj ze jesteś w nim zakochana a potem powiedz ze jesteś facetem i sory za kłamstwo :d nie wiem czy coś zrobią ..