Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczepil sie mnie Turek...wtf?

Polecane posty

Gość gość

napisal do mnie na fb. mieszka w Niemczech od urodzenia, zna niemiecki ,angielski,polski tez tak trochę . i chodzi o to, że napisał w kwietniu. Nie odpisywalam dlugi czas. Nachalnie wypisywal wiadomości az w końcu odpisalam(po 2 miesiacach) konkretnie ze nie szukam znajomości z nim :D a on na to, że to nic, że mogę szukać dalej ale może jednak dam mu szanse na spotkanie.. zaczął do mnie też wypisywać prawdopodobnie z innego konta(nie jako on ) . Mamy już październik i nie ma tygodnia bez wiadomości... Co o tym myslicie ? podejrzane to jest jak dla mnie. O co może mu chodzić ?

Gość gość
Przepędź paskudę muzułmanina.

Gość gość
Muzulmanie wiedza, ze polki w pewnej czesci chca byc ponizane szczegolnie przez kogos takiego jak muzulmanin.

Gość gość
Wize gdzie skoro mieszka od urodzenia w Niemczech?

Gość gość
Jeżeli zna polski - znaczy, ze już z Polka - lub kilkoma - był, pora na następna...

Gość gość
Oni są tacy natrętni jak muchy, ignoruj go albo zablokuj, powiedz, że nie życzysz sobie takiego nękania. Większych fałszywców niż turki to chyba nie ma, już arab lepszy od turka :/

Gość gość
A poza tym jeśli myślisz że jesteś jedyną do której pisze to jesteś w błędzie :D On pewnie ma takich 50 i do każdej pisze, w końcu któraś mu wierzy i ma darmowy seks.

Gość gość
otóż to, chce mu się ruszać a wie, że Polki na zachodzie to łatwy łup. i napewno pisze do kilku-kilkunastu. porusza i idzie dalej, szkoda czasu.

Gość gość
W srodowisku ciapaków i czarnuchów mieszkających w europie polka kojarzy się z łatwym seksem. Kobiety z zachodniej Europy mają kolorowych u siebie od bardzo dawna i nie popuszczają im szpary, bo są dla nich kimś gorszym, to tak jak dla polki cygan. Taki kolorowy dla naszych rodaczek to egzotyka, a to podnieca, stąd zainteresowanie tych kolorowych, którzy atakują tam, gdzie jest mniejszy opór i znacznie większe szanse zamoczenia.

Gość gość
Rodaczki zapracowały na to, że ciapek myśli o tobie jak o difce tylko za darmo. Jedynie kwestia złamania oporu.