Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silnaibezlitosna

Szykowanie przed randką :D

Polecane posty

Gość silnaibezlitosna

Cześć kobietki :D macie macie jqkieś rytułały przed randkami? Ile Wam zajmuje samo przyszykowanie sie? :)

Gość silnaibezlitosna
jakieś * :D

Gość gość
Półtorej godziny. Maska na włosy, prysznic, balsam, suszenie, ciuch, makijaż. Prosto.

Gość silnaibezlitosna
Ja zawsze myję wlosy, prostuję, maluje paznokcie (nie lubie miec niepomalowanych) makijaż i wybieranie ubrań... zazwyczaj zejdzue sie godzina :D

Gość silnaibezlitosna
Dziewczyny, podzielcie się swoimi zdaniami :D

-okłady z torebek herbaty na oczy, bo zazwyczaj z emocji kiepsko śpię przed randka -maseczka na twarz -myje wlosy, odżywka / maska -depilacja - zazwyczaj dzień przed -kąpiel -makijaż, perfekcyjny, godzinę mi to schodzi jak nie więcej , bo też ze zdenerwowania łatwo o wpadki -włosy, tylko prostuje jeśli już -ciuchy przygotowane juz dzien przed -manikiur i pedukiur - wolę to zrobic dzień przed, bo w dniu randki jestem zbyt rozemocjowana -perfumy czasem tracę jakąś flaszke i jazda

Gość gość
A czy zaczynacie na czas, aby sie nie spoznic ? Chyba raczej przychodzicie zawsze z conajmniej polgodzinnym opoznieniem i uwazacie, ze jest to "cool". Kiedys po pol godzinie (bez wiadomosci) wyszedlem po prostu z umowionej kawiarni, i gdy po nastepnych 20 minutach przyszlo zapytanie przez whatsapp "Gdzie jestes" odpowiedzialem "w piwiarni obok, w kawiarni xy czekalem 3 pol godziny bez rezultatu". Randka nie doszla do skutku i byl to koniec znajomosci - dziewczyna nie odezwala sie wiecej. Wlasciwie dobrze, jezeli taka niesolidna.

nigdy nie dopuszczam do spóźnienia się. I to dotyczy wszystkich spotkań, nie tylko randek. zawsze jestem co do minuty i jeśli ktoś spozni się na spotkanie to tyram taka osobę ze marnuje mój czas

Gość silnaibezlitosna
Ja przed randką też zawsze lubie być wczesniej niz sie spoznic :p Odnośnie szykowania, czasem robie sobie liste co zrobic aby nie zapomniec o niczym i nie zaliczyc wpadki :D tyczy sie to glownie randek z obecnym partnerem :) No dziewczyny, smialo, piszcie jak u Was ! :D

też robiłam sobie listę :D nawet liste rzeczy które miałam spakować do torebki gdy nasze randki osiągnęły już wyższy lewel (czyli kolacja ze śniadaniem )

Gość silnaibezlitosna
Hahahaha :D skąs to znam ! torebke tez pakowalam wczesniej, jak dobrze ze piszecie tu :* Lubilam sie zawsze szykowac dzien przed, wlosy mylam wieczorem poprzedniego dnia bo niestety puszyly mi sie, a po dniu robily sie ladniejsze :D

No tak, z tym szykowaniem to zawsze jest tak, że na godzinę znikam. W końcu trzeba pięknie wyglądać!

Gość silnaibezlitosna
A co robisz szykując się? pakujesz się, pazurki, mejkap, wlosy..? :P Ależ my się staramy dla nich kobietki :D

Gość gość
Dokladnie tak samo sie szykuje jak co dnia. I zajmuje to moze z 5 min :) tzn makijaz

Gość silnaibezlitosna
uzywacie moze pomadek/blyszczykow? wiedzac ze bedzie "buzi-buzi? :D strach ze sie rozmarzecie na sobie lub na nim? :P piszcie piszcie wasze rytułały !! :D

Gość silnaibezlitosna
Dziewczyny, nie wierze że to juz wszystkie! do dzieła :D

Gość Studzia
Ja najwięcej czasu spędzałam na robieniu make up a on zawsze mówił że nie powinnam się malować xD Nie wyobrażam sobie tego

Gość gość
Heh, Studia przez godzinę drugą mordę sobie nakłada :) a potem faceci budzą się rano obok zupełnie innej osoby :D Naprawdę aż tak koszmarnie wyglądasz bez makijażu?

Gość silnaibezlitosna
Bez przesady, 5 warstw a starannosc to 2 inne rzeczy! :D

Gość gość
ja moje przygotowania dor andki zaczynam od dokladnej kąpieli, bo jak to mawia moj tato - myjcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny ;D potem standardowo jakies pol godziny na dobranie stroju, ostatecznie zawsze przystaje na dżinsach i fikusnym podkoszulku (z sieciowki), potem szpachla na ryj, bo lubie jak jest duzo tapety, jakies czorne obwoluty wokol oczu, czerwona pomadka i jechane :) no a butki to raczej wygodne, adidaski tudziez tramposzki

Gość silnaibezlitosna
Hahaha :D No i ladnie, a powiedzenie taty rewelacyjne :) czyli praktycznie kazda z nas zaczyna dzien przed :P Dziewczyny piszcie

Studzia, oklady z herbaty na worki pod oczami? To w ogole dziala? Ja zawsze swietnie maskuje cienie pod oczami, mam do tego fajny i tani produkt od golden rose- Camouflage Cream Palette, jest bardzo fajna konsystencja, super sie rozciera, dzieki czemu makijaz nie zajmuje glugich godzin, krycie jest bardzo dobre, a po nalozeniu podkladu nic nie przebija. Daje link, mamy tam opis, ktory kolor do czego sluzy i zapewniam ze ta cena, to nie blad :) Naprawde jest tak niska :) http://goldenrose.pl/produkty/correct-conceal-camouflage-cream-palette---korygujaca-i-tuszujaca-paleta-kamuflazu---golden-rose.html

Gość gość
studzia to głupia c\i\p\a :)

Gość gość
ja stawiam na naturalny make up. tylko tusz do rzęs, eyeliner i pomadka, ale delikatna. ostatnio znalazłam bardzo ładne szminki w rossmannie - wonder smooth z miss sporty. ten nudziakowy odcień jest śliczny i fajnie nawilża.

Gość gość
Tak, myję się, jakiś puder na gębę, tusz na rzęsy i koniec rytuałów

jako mężatka na randki już nie chodzę ale czasami niespodziewane wypady jak najbardziej. Szybki makijaż o to wszystko. Jedno czego nie znosiłam to kiedyś jak się szykowałam to szybkie golenie pach, nóg, bikini - bo różnie to bywa. Dlatego tez jak zdecydowałam się na epilfree ten problem już mnie nie dotyczy

Gość gość
Jestem w szoku, że niektórym tu dziewczynom wyszykowanie się zajmuje 1,5 godziny. U mnie samo zajęcie się włosami to rozbudowany rytuał który trwa najmniej pół godziny (mycie, maska, rozczesywanie jakieś 5 minut, suszenie kolejne 10 min, czasami prostownica lub lokówka to kolejne 15). Kąpiel, depilacja, balsamowanie. Malowanie paznokci rąk. Makijaż. Dobór stroju. W życiu nie wyrobiłabym się w 1,5 godziny :D