Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka88022

Dlaczego mnie tak potraktował?

Polecane posty

Gość Anka88022

Poradzcie mi.... jestem mężatką, mam synka 4 lata. W moim małżeństwie się nie układa, tzn. mąż gnębi mnie psychicznie. Nie jestem w stanie go kochać, po tym wszytskim co usłyszałam. Zaczęłam spędzać czas na czacie, gdzie poznałam faceta, przystojnego, fajnego kawalera, bez dzieci. Kilka razy wyszliśmy na spacer, pózniej on mnie zaprosił do siebie na obiad, który robiliśmy razem. Dowiedziałam się od niego, że jestem wyjątkowa, nie taka jak wszystkie kobiety itd. nie narzucał się, doszło między nami do pocałunku. Kilka razy jeszcze byłam u niego, przytulaliśmy się, gadaliśmy, jak szczęśliwa,super dogadująca się para. Wiedział, że mam męża i dziecko. Mówił, że chciałby mieć ze mną, dom, dzieci.. i nagle po takiej dwutygodniowej znajomości przestał się odzywać...

Gość gość
Na pewno nasłał go twój maż aby zobaczyć jaką jesteś ...... fajną i wierną żoną. II scenariusz - facet prawdopodobnie zastanowił się nad tą sytuacją i nie chce cudzego bachora.

Gość gość
Pewnie znalazł sobie kobietę bez zobowiązań, wolną i bez dziecka.

Gość Anka88022
Poznał mnie nie wiedząc o mnie nic na początku, nie wiedział kim jestem. Mąż tu nie ma nic do rzeczy...

Gość gość
Olej złamasa. Faceci, którzy znikają po angielsku nie są warci jednej łzy ;)