Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można przechowywać opanierowanego kotleta w lodówce?

Polecane posty

Gość gość

Rozpędziłam się i zrobiłam za dużo, tzn przyprawiłam i opanierowałam, czy mogę przechować nieusmażone w lodówce do jutra? Nie chcę smażyć wszystkich, bo ogrzewane są niesmaczne, czy robił ktoś tak kiedyś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Możesz, ale 1 dzień to max.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jutro przed smażeniem obtocz jeszcze raz kotlety w bułce tartej bo panierka, która dzis zrobiłaś rozmięknie do jutra i nie usmazysz kotletów jak należy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Odgrzewane są jeszcze lepsze, ale sprzedam Ci patent: rozgrzej patelnię i wlej na nią (zamiast oleju) sok jabłkowy ;) GWARANTUJĘ Ci, że już inaczej nigdy kotleta schabowego czy piersi z kurczaka nie odgrzejesz ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
(i przykryj je na chwilę, żeby się poddusiły w tym soku minutkę czy dwie) ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Co prawda nie jestem autorką ale odmażyłam właśnie w ten sposób kotlety na obiad - faktycznie bomba!!! Bardzo smaczne, nie są wcale słodkie, za to mięciutkie super. Dzięki za przepis :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×