Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojonamatka

Moj syn uwielbia kobiety w moim wieku

Polecane posty

Gość Zaniepokojonamatka

Kilka miesiecy temu mial romans z sasiadka 61 lat, wyjechala za granice. teraz romansuje z moja kolezanka 53 lata. Nie sadzilem, ze kolezanka jest tak ulegla. Chcialbym wiedziec jak to jest romans chlopaka z kobieta w wieku matki. On ma 20 ja mam 49 lat.

Gość gość
Ja mam 20lat i też lubie starsze ale moze nie az tak max do 40lat Jakoś bardziej mnie krecą takie kobiety i lubie z nimi popisać poromansować niz z tymi gówniarami w podbnym wieku co w głowie tylko pustka i najlepeiej ino imprezy impresy i jebać się po kątach

Gość zaniepokojonamatka
A jakie masz doswiadczenie ze starszymi kobietami, ile je miales i jak czesto?

Gość gość
Provo się nie udało ale temat jest mi znany.

Gość gość
Z drugiej strony nikt nie przyznaje że pociąga go własna matka i okrężna drogą sobie radzą. Mnie zawsze fascynowały wielkie cyce, takie jak u mojej matki czy też babki. Mam dziewczynę z bardzo dużym biustem pewnie dla tego że przypomina mi matkę (o której miałem bardzo zboczone fantazje) i ubiera się nawet podobnie w wydekoltowane ciuszki.

Gość gość
Ja do tej pory pamiętam jak miałem 15 lat i w nocy przyszła do mnie pijana matka. Usiadła na mnie, wywaliła cyce, jak mi stanął zaczęła mi obciągać. Nie wiedziałem o co chodzi, ale po chwili mi się spodobało i jest tak do dziś. Bardzo lubię panie w wieku 50-70 lat.