Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

atrakcyjność ciężarna czy inkubator

Polecane posty

Gość gość

Witam, proszę o wasze opinie. Obecnie jestem w 14 tyg ciąży z trzecim dzieckiem. Zawsze byłam szczupła i zadbana z wyjątkiem okresu ciąży. Tu nawet nie chodzi o przyrost wagi ale mam wrażenie że za każdym razem strasznie przydne nie jestem w stanie na siebie patrzeć. Dbam o swój wygląd nadal nikt nigdy nie dał mi w żaden sposób odczuć ze wyglądam źle. Ja jednak sobie z tym nie radzę wstydzę się wychodzić z domu rozbierać przed mężem itp od seksu nie stronie ze wzgledu na meza ale moje libido i odczucia sa poniżej zera. Z dnia na dzień poglebiam się coraz bardziej w stan beznadziejnosci nie radzę sobie ze swoimi emocjami. Przyjmę każde słowo krytyki. Nie sądzę aby ktoś miał tej krytyki więcej wzgedem mnie niż ja mam sama.

Gość gość
w ciazy nie ma atrakcyjnosci a seksu sie nie powinno uprawiac bo po pierwsze zaszkodzisz dziecku a po drugie to tak jakby pedofilski trojkat, bedzie miec potem podswiadoma traume.skoro tyle ciezarnych twierdzi ze kocha to dziecko bardziej od wszystkich innych, to niech wezmie na powaznie to ze ono jest w trakcie kazdej czynnosci

Gość gość
Bardziej niż temat zainteresowała mnie odpowiedź. Pomijając fakt że wogole nie na temat to jak na moje oko autorko odpowiedziała ci jakąś baba która ktora wogole nie ma brania a co dopiero w ciąży. Pedofilski trójkąt? Ciekawe teorie glosisz na temat seksu w ciąży

Gość gość
nie rozumiem, z jednej strony mowicie ze tylko dziecko sie powinno byc na pierwszym i jedynym miejscu a wszystko inne by moglo nie istniec lub byc daleeeko w tyle, a z drugiej strony chcecie byc atrakcyjne.ja przynajmniej wiem ze nie mozna miec wszystkiego, dlatego nie marze o gromadce dzieci bo przyznaje-mam przewrocony system wartosci, ale nawet nie staram sie udawac porzadnej kobiety.jak ktos ma dziecko, powinien naprawde zapomniec o calym swiecie, a juz szczegolnie o wlasnych potrzebach.wyglad jest o tyle wazny zeby znalezc dobra prace (ropuchy do pracy z klientem np w banku nie wezma bo odstraszy)i zapewnic dziecku przyszlosc i zeby sie nie wstydzilo przed kolegami ze ma brzydka mame