Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Chaosu

Czy powinnam się zwolniśc z pracy?

Polecane posty

Gość Pani Chaosu

Sytuacja wygląda tak: mam 21 lat (prawie 22), zaczęłam pierwszy rok studiów dziennych i pracuję do tego 3-4 dniw tyg na popołudniówki i weekendy. I jestem w 4 miesiącu ciąży. Ciażę przechodzę bardzo źle, pomimo 2 trymestru dalej są non stop mdłości, bóle głowy, mam problemy ze wszystkim chyba, z czym tylko mogę + wysokie ciśnienie (zawsze miałam 90/50!!). W związku z tym dopiero zaczęłam, a ja już nie daję rady... co chwila opuszczam uczelnię, albo pracę, leżąc plackiem w łóżku bo nie mam na nic siły i mam zawroty głowy. Myślę sobie, ze chyba jednak muszę z czegoś zrezygnować, bo nie chce zwodzić szefa, a mam duuużo nieobecności. Powinnam zrezygnować z pracy czy poczekać aż mi przejdzie? Albo wziąć się w garść... Może to minie jednak, albo jestem mięczakiem? :( Praca naprawdę nie jest wymagająca, jestem konsultantką na infolinii ds. assistance (pomagam przy organizacji pomocy na drodze i lubię tę robotę). Nie obwiniam o to wszystko mojego dzidziusia, bo on sie nie pchał na ten świat. Ale jesetm sobą zawiedziona.

Gość Pani Chaosu
*wybaczcie błąd ort w tytule, dopiero zauważyłam

Gość Pani Chaosu
up. Mam normalne pytanie i nikt nie chce odpowiadać, a na pyt. o czarach to w *** odp. czemu mnie to nie dziwi.