Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam że szukam męża...ponieważ i tak już niczego w życiu nie osiągne

Polecane posty

Gość gość

a nie chce być sama jak palec

Gość gość
Jak nic mi w zyciu nie wyjdzie to wyjde za mąż

Gość gość
Koncepcja dobra tylko musisz dobrze wybrać żeby nie zostać nogą w nocniku.;-)

Gość gość
ja tak samo postanowilam i uczynilam. do pracy sie nie nadaje bo mam problemy ze zdrowiem i zle wybrany zawod. moj maz jest katolikiem ale na szczescie nie zacietrzewialym i psychicznym jak ci dewoci pokroju terlika czy pawlowicz(nie uznaje ksiezy jako powiernikow Boga tylko zwyklych ludzi, uwaza ze oni tez powinni odpowiadac a nawet ciezej niz zwykli ludzie za pedofilie itd; dopuszcza aborcje w 3przypadkach i zastanawial sie przez chwile nad in vitro). moj maz nie uznaje rozwodow wiec mnie nie kopnie w 4litery, poza tym bardzo mu ze mna dobrze bo ma ugotowane i posprzatane. nie roztyje sie bo przez chorobe bede do konca zycia na diecie lekkostrawnej (choroba zoladka, watroby i jelit) a w ciaze nie zajde bo dzieci miec nie moge, planujemy adopcje. maz pochodzi z biednej rodziny ale jest bardzo wyksztalcony i sporo zarabia a ja jestem po studiach medycznych i w spadku dostalam mieszkanie wiec swoj wklad w nasze pozycie mam takze. a zaraz mi ktos wyjedzie ze jak maz umrze...to popelnie samobojstwo bo kocham go bardzo. a smierci sie nie boje.

Gość gość
i któżby miał zostac tym małżem :D ?

Gość gość
Miałam podobne problemy. Poradziłam sobie i zaczęłam pomagać innym w postaci warsztatów . Samo nie przejdzie.Lata mijają a księcia wymarzonego nie ma. Możesz temu zaradzić. Polecam: Dziewczyny weźcie się w końcu do działania, facet z nieba Wam nie spadnie, czasy należą do aktywnych - dzięki tym warsztatom a rusza kolejna edycja mam super faceta w końcu - Warsztaty super!!! Chodzimy nawet do disco, pubów i ćwiczymy uwodzenie itd- porady jak pisać smsa, jak po rozwodzie i po stracie sobie poradzić - po prostu prawda o nas i o facetach!. Trzeba się otworzyć i nie bać odrzucenia! Szczegóły: piszcie na email: klubrozwojuosobistego@gmail.com. Porady na forach służą tylko wygadaniu się i są niefachowe. Pomogę!