Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci tak odbierają moje zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem, naprawdę.. gdzie bym się nie pojawila, czy na imprezie czy w pracy, wśród sztywniakow z którymi nie chce nawiązywać relacji czy z fajnymi ludźmi, czy przez internet... zawsze faceci "odwzajemniaja" moje "zaloty". Kobiety są zle, faceci przeciwnie, do tego widzę że czują się przy mnie mescy.Szczegół w tym, ze ja nawet nie patrzę na nich w kategorii potencjalnych partnerów,bo...jestem aseksualna:)tzn nie czuje pociagu do żadnej plci, nie czuje tez chęci wiązania sie, zakładania rodziny teraz ani w dalszej przyszłości. Nigdy nie miałam takich planów. Nie odczuwam samotności, nie chce z nikim być . Nie wiem dlaczego tak błędnie interpretują moje zachowanue. Niektórzy wręcz stawiają mnie w glupiej sytuacji, mówiąc do towarzystwa ze poznali dziewczynę, inni życzą szczęścia ,doradzają; a ja jak w potrzasku za każdym razem,nie wiem jak powiedzieć, jak się wycofać..i co zrobiłam nie tak.Ogólnie jestem otwarta osoba,miła,pomocna, interesują mnie inni, lubię sluchac,jestem lojalna...zadbana z wygladu,czysta..moze powinnam byc wredna i zaniedbac sie? Macie pomysły?

Gość gość
Musisz mieć ładną buźkę. Ja też jestem miła, uczynna, wesoła, ale mam szpetny ryj więc nikogo nie interesują moje zalety :P

Gość gość
ohoh kto sie zalecał to sie zalecał ryju :D

Gość gość
nie wziales wieczornej porcji lekow, gosciu wyzej?

Gość gość
Pewnie Twoja glowa uroila sobie aseksualnosc, za to cialo ma inne potrzeby i feromony az kipia, bo czas poznac samca i przedluzyc gatunek. Niesamowite, przekaz ciala zwycieza nad umyslowymi bzdetami