Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle u dzieci

Polecane posty

Gość gość

Hej, Mam pytanie: czy wasze pszedszkolaki/młodsze szkolniaki skarżą się czasem na ból? Co boli je najczęściej? Czy te skargi się powtarzają? Pytam, bo moja córka skarży się czasem na ból nogi, to głowy... jak to jest u was?

Gość gość
nikt nie zna tego problemu?

Gość gość
Moze dziecko ci zmyśla.mój syn skarżył sie na ból nóg ale w podstawówce .byly to bóle wzrostowe bo bardzo szybko zaczął rosnąć.badania miał robione i wszystko bylo ok. Teraz ma 14 lat 176 cm wzrostu i juz nic go nie boli

Gość gość
no właśnie boję się, że nie zmyśla... mam nadzieję, że to bóle wzrostowe, bo mała jest wysoka, ale teraz akurat przystopowała. ... może ktoś jeszce się wypowie?

Gość gość
Syn 7 lat czasem narzeka na bol nog. Niedawno mial badania, wszystko ok, wiec jestem uspokojona,ze to wzrostowe. Nie boli na tyle, bym musiala podawac nurofen. Gdy mial moze ze 4 lata budzil sie w nocy z placzem z tego bolu, masowalam nozki. Teraz tylko w dzien. Glowa odpukac na szczesxie go nigdy nie bolala, apropo bolu glowy nie lekcewazylabym. Autorko a dziecko na bol czego sie skarzy?

Gość gość
Autotko a kiedy robilas poddtawowe badania, morf rozmaz mocz?

Gość gość
dzięki za zainteresowanie tematem: oczywiście, że miała robione badania, ostatnio w styczniu - niczego złego nie wykazały, dzięki Bogu. Myślę jednak o ich powtórzeniu. Nie wiem, czy nie wynika to trochę z chęci zwrócenia na siebie uwagi - córka jest dość wrażliwa i potrzebuje dużo uwagi... możecie mi jeszcze podpowiedzieć, jak jest u was?

Gość gość
może to bóle stawów, nie sama morfologia ale i ASO powinniście zrobić