Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zna sie kto na telewizorach?

Polecane posty

Gość gość

zepsuł mi sie tv ,a że był stary kineskopowy to wywaliłam,mogę wydać 500 zł na tv ,chce płaski żeby był z dekoderem ,42 cale minimum. oczywiscie używka, kupie za tą cenę? na co zwrócić uwage?

Gość gość
za 500 to kupisz grata

Gość piterro88
Moim zdaniem bez sensu decydować się na używkę. Za jakiś czas na pewno zdarzy się awaria czy coś i będziesz się tylko denerwować, że kasa w plecy. Dobre telewizory w miarę przystępnej cenie ma LG - osobiście poleciłbym poczytać o nich chociażby tu http://www.tvtest.pl/tag/lg/ Dopasuj raty do swoich możliwości i ciesz się porządnym telewizorem. Sam mam LG już drugi rok i wszystko jest w porządku.

Gość prawictwo pospolite 114
spokojnie mozesz kupic za 500 zł telewizor ..Jak to na co zwrócić uwagę? Czy działa i poprawnie wyswietla obraz

Gość gość
prawictwo pospolite 114 dziś Po co taki idiota, jak ty pisze w każdym temacie ? x 500zł to zła kwota. Możesz za to kupić nowe 32' np. w Tesco. Tam też możesz kupić w promocji formowe 40' (teraz to zaczyna być standard rozmiaru) za 850zł (ostatnio mieli Philipsa). Ten TV posłuży ci przez długie lata. Lepiej pożycz te 350zł zamiast za kilka m-cy, dokładać drugie 500 do starego rzęcha.

Gość prawictwo pospolite 114
napisałem o używanym za 500 zł .. Rusz mózgownicą

Gość gość
W odróżnieniu od ciebie nie muszę nią ruszać, by wiedzieć, że istnieje :D. x Wpierw sprawdź ogłoszenia z używanymi TV, a dopiero potem wstawiaj swój BEŁKOT .

Gość gość
gość dziś ...Jesteście pewni że do 500zł nie mozna kupić nowy telewizor?... X Słuchaj KALI-SPAMERZE :P : x Jestem pewny, że ty jesteś przygłupem, który nie potrafi złożyć poprawnie zdania w języku polskim. x Jestem też pewny, że kobieta szukała TV w rozmiarze 42' i jestem pewny, że takiego nie można kupić nowego za 500zł. x Spie_dalaj spamować gdzie indziej.