Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży brzuch jakbym była w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam spory brzuch, jakby był w ciąży, nawet pare osób mnie o to spytało. Już się wystarszylam, zrobiłam test ale negatywny, w sumie dwa w odstępie 2 miesięcy, okres również mam. Sporo przytyłam przez ostatnie parę miesięcy jakieś 15 kilo, potem zrzuciłam prawie 5. Mój brzuch gdy się zginam robią się fałdy, do tego cały czas odstaje mi na dole mała faldka i czasem przy staniku, więc tym bardziej nie jest to brzuszek ciążowy. Nie wiem być może to wzdęcia że jest taki nadymany? Ale kiedyś miałam wzdęcia i bolało mnie cały czas, a teraz tylko czasem na dole brzucha, coś podobnego do okresu, ale jak się załatwię to mija. Nieraz mam problem z wypoznieniem, a nieraz mam tak że chce ale nie mogę, albo mam wręcz rozwolnienie, czasem piecze mnie tylek, a czasem załatwiam się boleśnie i rzadko, w sumie coraz częściej rzadko, czasem chce mi się już czuję że muszę i nie wytrzymam siadam na kibleku i nie mogę. Co o tym myślicie? Może udać się do lekarza?

Gość gość
Może faktycznie wzdęcia

Gość gość
Idź do giną ja też miałam brzucha jak w 6 MC i okazało się że mam czyste na jajniki 9 cm kule.

Gość gruba świnia żre fast foody
przestań żreć fast food i pić cole i inny syf świniaku