Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Polki wasi kochasie uchodzcy w Szwecji zgwałcili grupowo dziewczyne na wózku

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

Jestescie z siebie dumne? Juz nawet pisdowaci Szwedzi się wkurzyli i wyszli na ulice

Gość gość
Ja mysle, ze ta na wozku jest zadowolona. W koncu ktos ja chcial, i teraz pewnie sie modli, zeby byc w ciazy.

Gość 43 cm w bicepsie
Ale to nie była polka żeby chciała by dymało ją wielu naraz ;)

Gość gość
Szwedki sa jeszcze bardziej puszczalskie niz polki.

Gość gość
mały,biedny sfrustrowany prawiku na babskim forum. Tyle twojego co sobie tu poszczekasz ;-)

Gość 43 cm w bicepsie
Pisze bo przejmuje się losem tej biednej niepełnosprawnej dziewczyny brutalnie zgwalconej w Visby. Wy puszczalskie tego nie rozumiecie bo same byscie tym oblesnym vispakom się oddaly.

Gość gość
Tego właśnie chciał zachód. Kanclerin Zapewniła brzydkim niemkom napalonych buhajow rozplodowych to samo Szwecja. O ile Szwedki bvrzydkie nie są to Szwedzi są zimnokrwisci,jest dużo gejow i malo która kobieta ma szansę na seks. A takie na wózku to juz w ogóle.

Gość gość
Ale ile razy mam ci mowic, ze ona na bank nie zaluje, ze ja zg****ili. Wrrcz przeciwnie - pewniebsie cieszy z tego, ze ktos ja chcial. I teraz czesciej bedzie tam do nich jezdzic, zeby ktoregos na dziecko zlapac.

Gość gość
Może i się przejmujesz ale jesteś hipokrytą bo swoje rodaczki wkładasz do jednego worka...obrażasz wszystkie Polki a martwisz o Szwedkę. Wątpię by jakikolwiek Szwed zamartwił się o zgwałconą Polkę. Może w bicepsie masz 43cm ale śladów mózgu brak.

Gość gość
Nic nie wiesz o szwecji, tam nie ma g***tow tylko sa zderzenia kultur, oni sie z ta dziewczyna zderzyli u ubogacili ja kulturowo