Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
wyszłam za mąż z miłości nie byłam dziewicą przy ołtarzu ale mój przyszły mąż był moim pierwszym i jedynym. Rok temu zginął w wypadku.Mam 26 lat. Mam do śmierci być sama wg twojej (celowo z małej litery) teorii spiskowej?

Gość Michał121212
My tepimy te co sie puszczaja, a nie wdowy.

Gość gość
Michałek robi specjalne wyróżnienie dla wdów, on jest aż tak wspaniałomyślny.

Gość gość
Ale jak znajdę sobie mężczyznę to już nie będę dziewicą nie chcę być do śmierci sama.

Gość Michał121212
Stary testament i koran mowia jasno, ze jak kobieta jest wdowa, to nie ma grzechu.

Gość gość
Michal12 Celowo ominąłeś Nowy Testament ? Pan Jesus przebaczyl cudzołożnicy złapanej na gorącym uczynku.

Gość gość
Michał rencisto daj już spokój z rana..

Gość gość
9:38 dokładnie "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień" Michaś nigdy nie zgrzeszyłeś " myślą mową uczynkiem i zaniedbaniem"?

Gość gość
Bo jak zgrzeszyłeś to nie masz prawa sie rzucać. Nie jesteś Bogiem. To Ciebie spotka kara bo pycha to pierwszy grzech główny.

Gość gość
Michał121212 dziś 9:38 i to byl blad. Bo widac co sie teraz dzieje jak kary nie ma. Chulaj dusza, piekla nie ma... Pycha w czystej postaci. Krytykowanie Samego Jezusa.

Gość gość
Michał121212 dziś Co Ty bredzisz...? Pan Jesus powiedział: "kto jest bez grrzechu niech pierwszy rzuci kamień" I pisał na piasku grrechy tych ludzi i cały wzburzony tłum się rozszedł. Bo każdy z nas ma grrzech. Pan Jesus nie potępił jawnogrzesznicę ale powiedział: " nikt cie nie potępił, więc i ja cie nie potępiam, idź i już nie grrzesz wiecej" Więc o jakim błędzie mowisz? Nie rób sobie za bożka dziewictwa bo tu nie o to chodzi ale o zmianę postaw rozwiązłych ludzi bez potępiania ich. To jest cel wierzącego a nie osądzanie i bluzganie wulgaryzmamy na prawo i lewo na niedziewice. Są równueż czyste z odzysku.

gość dziś My szukamy dziewic ponieważ jesteśmy prawiczkami więc tak jest najlepiej. Ty do puszczalskich się nie zaliczasz! są też wdowcy więc nie widzę problemu w znalezieniu partnera. Myślę jednak że mężczyzna z jakąś przeszłością seksualną nie powinien mieć nic przeciwko takiemu stanu rzeczy ponieważ to co się stało nie było zależne od ciebie. Radzę szukać mężczyzny który tak jak ty miał jednego partnera seksualnego a to dlatego iż taki sam poziom doświadczenia seksualnego nie będzie wam przeszkadzał. Życzę szczęścia i wytrwałości w poszukiwaniach.

Gość gość
Śmieć i darmozjad Michał weź się do pracy.

hehe Michał masz problem. Jak odpowiesz na te stwierdzenia? Ja na szczęście nie mam takich problemów ponieważ jestem Mozaistą i obowiązuje mnie tylko prawo Mojżeszowe.

Gość Michał121212
Na ktore pytanie?

Gość gość
MałyKsiąże dziś Znam tema telegoni. Nie wierzę w takie bełkoty.

no na te zażuty od katoli… tych powyżej. Sam jestem ciekaw co na to odpowiesz ponieważ jak sam kiedyś napisałeś jesteś chrześcijaninem.

No jestem, ale kosciol katolicki, tez potepia puszczalstwo. Za czasow Boleslawa Chrobrego (chrzescijanina i katolika) wycinano puszczalskim lechtaczki, a facetom obcinano jaja. I kosciol to pochwalal. :)

gość dziś Ludzie od dawna wykorzystują telegonie w hodowli zwierząt więc to nie bzdura. poza tym Prawo Mojżeszowe też o niej mówi a mianowicie że potomstwo z nie dziewicą jest zbezczeszczone.

Po za tym Jezus powiedzial, ze "to co zwiazesz na ziemi, bedzie zwiazane w niebie". Czyli to co ustalisz na ziemi, bedzie uznawane tam na gorze. A kosciol nie uznaje slubow z nie dziewicami (chyba, ze jest wdowa). :)

Michał121212 dziś Ty się nadajesz na Mozaistę. Chrześcijaństwo jest dla słabych ciot które sobie nie radzą z życiem. Jezus nie mógł oddać się jako ofiara za ludzi ponieważ Bóg w Torze powiedział iż żaden człowiek nie może być ofiarowany. Jak wiemy jezus oszust przestrzegał prawa Mojżeszowego a w każdym razie tak jest w ewangeliach. W świetle powyższego jezus nie jest prawdziwym prorokiem a chrześcijaństwo można wrzucić do kosza. ponieważ prawo Mojżeszowe obowiązuje nadal.

Michał121212 dziś Skoro jesteś katolikiem to wiesz że jak znajdziesz dziewicę i się z nią ożenisz i jak ona cię zdradzi to nie będziesz mógł się rozwieść ponieważ w kk niema rozwodów więc chcąc nie chcąc będziesz musiał żyć z tą kobietą a nawet jeśli odejdziesz to będziesz musiał pozostać sam do końca życia.

Gość gość
Slub koscielny mozna uniewaznic... czarni sporo zrobia dla kasy...