Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzałam sie wcześniej na prowokacje ale chyba już nie bede tego robić

Polecane posty

Gość gość

Niedawno założyłam tu topik. Zwykły topik nie żaden ze zdradą, oszustwem, nie że komuś robie coś złego tylko z pewnym problemem i któraś mnie obraziła w zasadzie za nic a druga jej wtórowała. I powiem wam tyle jesteście podłymi sukami, szmatami i niech by was szlag trafił. Nie dziwie sie już że co chwile ktoś tu robi prowokacje i sie produkujecie a ktoś w duchu z was naśmiewa. Zasługujecie tu tylko na prowokacje. Patrzycie tylko byle sie wyładować na kimś i żeby sie lepiej poczuć. Choćby to nawet było nakręcane ale trzeba skopać koniecznie. Tak na dzień dobry zamiast kawy, a może przy kawie. I nie nie wykręcajcie się teraz że to dotyczy innych nie was. Nie nie. Do ciebie to pisze szmato, co sie zwiesz matką. Nie jesteś matką. Jesteś kawałem cholery.

Gość gość
Nie wiem o co chodzi ale lecz się na nogi bo na głowę już za późno. Wiesz dlaczego tak mówię? Bo ublizasz i wszystkich wrzucasz do jednego wora. Znasz znaczenie słów których używasz? Jesteś materacem ze używasz takich słów?masz dowody? Nie pozdrawiam...

Gość gość
To ja ci pocisnełam peezdo,bo na to zasłuzyłaś[ cześć]

Gość gość
masz juz termin u psychiatry?

Gość gość
Już jestem po wizycie, a ty?

Gość gość
gość dziś Nie wiem o co chodzi ale lecz się na nogi bo na głowę już za późno. Wiesz dlaczego tak mówię? Bo ublizasz i wszystkich wrzucasz do jednego wora. Znasz znaczenie słów których używasz? Jesteś materacem ze używasz takich słów?masz dowody? Nie pozdrawiam... x Aleś się obraziła. Zobacz co się dzieje pod twoim postem. Autorka ma rację, większość użytkowników kafe wchodzi tutaj, aby się wyżyć, a ty za bardzo wzięłaś to do siebie. Zluzuj. Na kafe istnieje zasada: każdego autora każdego topiku trzeba zadeptać.