Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie juz nad prezentami gwiazdkowymi?

Polecane posty

Gość gość

Ja juz musze powoli kupować, bo mamy w rodzinie sporo dzieci do obdarowania, a nie chce kupować byle czego. Kupujemy tylko dzieciom. Na tę chwilę mam 3 prezenty zamówione. Wcześnie, ale w grudniu spodziewamy się dziecka, wyprawka itd pochłoną dużo kasy.

Gość gość
Ja tez kupiłam jeden prezent z miesiac temu bo był na przecenie dla córki szwagierki a ponieważ szwagierka jest mega chytra i skapa dla naszego syna to za cel obralam sobie prezent za maks 40 zł(zawsze kupowałam za jakieś 100-150) i dzięki tej przecenie idealnie się zmieściłam.

Gość gość
Jasne :) Dla przyjaciol i znajomych rozpoczelam domowa produkcje( mydla, kosmetyki, nalewki itp. ) Maz juz uzywa swoj prezent swiateczny :P Byla obnizka 50 % i kupilam :) Wiem co kupie corce, zieciowi i synowi. Porownuje ceny, zastanawiam sie nad modelem, szukam promocji.. Na poczatku listopada zamawiam i bedzie z glowy :)

Gość gość
ja zwykle kupuje prezenty na ostatnia chwile i jakos tak lepiej mi wychodzi bo sa jakies promocje i obnizki i zawsze trafiony a jak siedze i sie zastanawiam to badziewie jakies zawsze z ktorego nikt sie nie cieszy

Gość gość
Nie. Jest październik.

Gość gość
Ja kupuję pod choinkę zegarek ze strony firmy www.zegarki-magar.pl. Bardzo dobre ceny jak na zegarki firmowe i oryginalne.

Gość gość
Ja tez juz kupuje.mam 11 dzieci w najblizszej rodzinie ktorym musze kupic prezenty plus maz

Gość gość
Mam już kupione połowę (przez internet), a obmyślony każdy z prezentów. Wolę uniknąć bieganiny i kupowania rzeczy nieprzemyślanych na szybko. Jak przyjdą święta to jedna sprawa z głowy i więcej czasu na cieszenie się atmosferą.

Myślicie! :) Już nawet poczyniłam ku temu pewne kroki. Przeglądając internetowe inspiracje trafiłam na stronę https://ida-swieta.art-madam.pl/ . Można tam kupić ręcznie robione prezenty, których nie znajdziecie w normalnym sklepie stacjonarnym. Mam chociaż pewność, że prezent jest oryginalny i nikt nie kupi drugiego takiego :)

Gość Bielak
Oj myślimy i to bardzo intensywnie. Z tego myślenia narodził mi się taki pomysł http://www.listymikolaja.pl/ Dla dziecka dostać list od św. Mikołaja to jak dla dorosłego wygrać w jakimś konkursie sporą sumkę pieniędzy. Dlatego w tym roku ten pomysł zrealizuję, sprawię,że moje dzieciaczki będą tego wieczoru najszczęśliwsze na świecie.

Gość Paula025
Niedługo Mikołajki i ja dla swojego synka zamówiłam w tym roku zamówiłam video wiadomość od Mikołaja na tej stronie www.listymikolaja.pl. Taka video wiadomość to prawdziwa frajda dla dziecka. Mikołaj zwraca się bezpośrednio do niego więc napewno będzie zachwycony.