Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najszybszy w mieście

Apel

Polecane posty

Gość gość
Uważa się za nie wiadomo kogo. Rzyg :D

Gość gość
Anemik i nudziarz :D

Gość gość
I widocznie jest tutaj kimś na co dowodem jest to że nie możecie mu nic zrobić tylko sobie powyzywać w necie. :D :D :D A Najek ma na was wywalone . :D

Gość gość
My tez mamy wywalone na niego. Ale nie sramy na niego jak on na srajkę :D

Gość gość
Kim on może być w tym syfie?:D Że zbiera nagie jotpegi i mailuje z niedopchniętymi mężatkami i rozwódkami nudząc się w pracy? Też mi kurfa zasługa :D:D

Gość gość
ciekawe czy żona wie o wycieczkach nad sopockie molo i kluby :d

Gość gość
Nie interesuj się :D

Gość gość
Żona znajdzie rachunki z hotelu to w końcu się dowie. Chudzielec pospolity pójdzie z torbami i neseserem do Imperium :P😘

Gość gość
Chudzielec pospolity :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Chudy nudziarz z wyjepanym ego. Gnijący na forum wieki. Jest sie czym zachwycać :-D

Gość gość
Ciekawe czego tobie brak zakompleksiony hejterku :)

Gość gość
Zazdrościsz mu czegoś?

Gość gość
oooooo ja piertooooooooleeee :D:D:D:D:D:D:D czego można zazdrościć karłowatemu chudzince o dziecięcym licu ? :D kolekcji jotpegów od zdesperowanych rozwódek czy zaniedbanych mężatek ? :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Czego można tu komuś zazdrościć? Szoke :-D

Gość gość
hejtuja takiego najszybszego a mi sie wydaje ze po nim to spływa. jeśli tak jest to ośmieszają siebie a nie jego bo to tylko dowód na to że on traktuje to miejsce jako zabawe a oni jako zycie. :) tyle z obiektywu. :)

Gość gość
Kto traktuje to miejsce jak życie? ty wylogowana paprotko?:-D Dlaczego nie ma go o tej porze? Bo udaje przykładnego męża, jutro rano kolejny rok bedzie tu pierdział do południa :-D:-D:-D Aseksualny nudziarz, którego żona słabo karmi :-P:-P:-P

Gość gość
badz obiektywny hejterku. najeczka nie bylo tutaj dluzszy czas a ty jestes tutaj zawsze. kto przegrywa wiecej tutaj ? :)

Gość gość
Naju jest fajny, na swój sposób ale da się lubić. Pozory mylą, a to, ze inni nie mają dystansu., to już oni powinni się martwić.

Gość gość
Jak go nie było jak cały czas tu siedzi 😴 Cieć kafe.Mucha go zawsze rozpozna i ja też :classic_cool:

Gość gość
Chudy srajek o wyglądzie 12 latka z gimnazjum jest w tym miejscu ponad 7 lat :-) A wy się brandzlujecie samotne mężatki i rozwódki pod jego żałosne wpisy :)

Gość gość
Ja mam wrażenie że Najszybszy ciągle się tutaj wygłupia i celowo podpuszcza takimi tematami. Pojawia się raz na jakiś czas i robi sobie jaja i trzeba być debilem żeby się dać tym sprowokować. Hejterzy Naja wychodzą na półgłówków tylko i wyłącznie. Myślę że obiektywnie tak to wygląda.

Gość gość
Chyba projekty naja widac od razu i on sie z tym nie kryje. naj, ciec, prezydent, donek to projekty naja. macie inne typy?

Gość gość
Puchacz rolny to nie on?

Gość gość
naj chyba nie ma niebieskiego wdzianka innego oprocz Najszybszy w mieście który używa ciagle

Gość gość
Hejterzy nie umieją ugryźć Naja i to ich boli. Ja jako obserwatorka patrze na takie coś z rozbawieniem bo wyglądają jak małe pieski szczekające na wielkiego słonia.

Gość gość
gość dziś jaki obiektywizm skoro twoje wrażenia to twoja subiektywna ocena. W praktyce to wygląda tak, że najek puszcza bąka a ty sie tym ekscytujesz i otoczenie patrzy na ciebie z politowaniem

Gość gość
gość dziś Hejterzy nie umieją ugryźć Naja i to ich boli. Ja jako obserwatorka patrze na takie coś z rozbawieniem bo wyglądają jak małe pieski szczekające na wielkiego słonia. x Przesadzasz, wyolbrzymiasz jego zasługi (?) idealizujesz Naja i to jest zabawne.

Gość gość
jakaś znajoma najka z priv wystawia mu wysokie noty, póżniej najek pochwali ją na @ żenada