Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezrobotny syn chce abyśmy kupili mu auto

Polecane posty

Gość gość

Ja już nie mam słów. Mój syn ukończył w tym roku 19 lat, do pracy się w ogóle nie śpieszy, a chce abyśmy kupili mu auto za ok 20 tys. Oczywiście na paliwo też my musielibyśmy dawać. Ciągle argumentuje to tym że jego kolegom rodzice kupili i dlaczego my nie chcemy. Nie wiem jak tamci rodzice ale u nas pieniądze na trawie nie leżą, a i uważam że młodzi powinny sami zarobić a nie ciągnąć od rodziców. Jak mam mu przemówić do rozsądku aby wziął się za pracę ?

Gość gość
no pewnie, ze chce. Każdy by chciał. Auto i może też mieszkanie. I kasę na życie, ciuchy ,imprezy itp. A poważnie? Syn jeszcze się uczy? Dawaj jesć, opieraj, kup tanie buty na zimę i tyle. Bez kieszonkowego i kasy na swoje wydatki. Zdrowy chłopak 19lat powinien się ogarnać i dorobić, A do auta powiedz, że dołożysz np. 30% jak uzbiera resztę.

Gość gość
Pogoń do roboty. W d****h się obecnie tej młodzieży przewróciło.

Gość gość
Chyba autorko rodzice nie chcą ci kupić samochodu skoro jeden temat za drugim zakładasz,weź się za robotę i sobie kup a nie żale na kafe

Gość gość
Prowo,a wszystkie jak zwyle się rozgdakały hahaha

Gość gość
Jeszcze się nie uczy, planuje studia, no ale kurde, auto to nie jest nowa para butów, ze ja mam obowiązek je kupić.

Gość gość
no kupcie mu jeszcze mieszkanie

Gość gość
Chyba autorko rodzice nie chcą ci kupić samochodu skoro jeden temat za drugim zakładasz,weź się za robotę i sobie kup a nie żale na kafe xxx Kiedy ja założyłam drugi taki temat ?

Gość gość
Ja uważam, że powinniście kupić to auto. Po co ma syn zapierdzielać w jakiejś kiepskiej robocie, a na paliwo dacie z 500 zł miesięcznie, a na resztę niech kombinuje jak chce.

Gość gość
Autorko nie wysilaj się tak z tymi tematami o samochodach bo ci żyłka w zupie pęknie.

Gość gość
Bezrobotny syn,bezrobotna matka,bezrobotny sąsiad i sąsiadka...jak żyć panie premierze

Gość gość
Zapierdzielać do roboty, a nie na kafe siedzicie, od tych 500 + w d****h się przewraca.