Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc kobiet jest starymi pannami, bo faceci sa niesmiali

Polecane posty

Gość gość

A kobiety wyzywajac za to facetow, jeszcze to poteguja. Taka prawda.

Gość tumiwisizm
mam inny pogląd na ten temat, mianowicie : - kobieta po dwóch tygodniach znajomości z facetem oznajmia koleżankom w pracy, że bardzo chciała być w związku ale znowu się nie udało a koleżanki współczują gdy się wypłakuje w rękaw , koleżanki pocieszają , no teraz tacy są faceci , czyli chamscy , wulgarni, bez kultury , skąpi i nawet bez własnego auta itd. więc kobieta pocieszona przez koleżanki znowu się obżera czipsami w swoim domu siedząc przed laptopem , woli być sama, ponieważ przyzwyczaiła się do samotności i nie potrzebuje żadnego towarzystwa , zadowolona , że ZNOWU SIĘ NIE UDAŁO !

Gość gość
No tak sie dzieje pod warunkiem, ze facet wykaze sie inicjatywa. Ale malo ktory sie nia wukazuje, bo niesmialosc bierze gore. Kobieta moze odrzucic faceta, dopiero gdy on sie do niej odezwie, powie, ze jest piekna, i zaprosi na randke. Jesli facet nic nie robi, to on sam siebie odrzuca. Ja mam kase, jestem sam. Jestem sam, bo jestesm niesmialy, i zawsze sobie tlumacze: "nie bedzie mnie chciala", "zrobie z siebie pajaca" itd.

Gość gość
A kobiety takich jak ja nazywaja: "c****i", "c*****i" itd. Myslac, ze nas to zmotywuje, a efekt jest odwrotny - jeszcze bardziej sie zamykamy w sobie.

Gość gość
i co w związku z tym? to wy macie parcie na rodzinę i resztę związanych z tym pierdół. Facetowi kobieta jest potrzebna parę razy w miesiącu i można za to zapłacić :D Chyba czas najwyższy żeby to ten któremu bardziej zależy zaczął ganiać za tymi którym zależy mniej :D

Gość gość
11:49 jestem autorem tego tematu, i jestem facetem. Kobiety predzej wymra bezpotomnie, albo wyjada do innego kraju, gdzie je inni faceci beda podrywac, niz same zaczna sie uganiac.

Gość gość
krzyż na drogę, z ręką na sercu - po co ci taka dzisiejsza "kobieta" w domu? To już lepiej iść raz w tygodniu do profesjonalistki, zapłacisz i nie ma że głowa i doopa boli. Całą resztę ogarniesz samemu lepiej, bez wiecznie nafochowanego pustaka.

Gość gość
Po to, zey miec dzieci. A do "profesjonalistki" nie pojde bo jestem niesmialy i mi moralnosc nie pozwala.

Gość gość
A do zwyklej dziewczyny tez sie nie odezwe, bo jestem niesmialy.

Gość gość
Żeby iść do profesjonalistki trzeba mieć kasę a dzisiejsi faceci groszem nie smierdzą.

Gość gość
Są starymi pannami bo mają zbyt duże wymagania. Kobiecie się ubzdurało że skoro ma zrobione studia, dobrą pracę czy prawo jazdy to jej wartość na rynku matrymonialnym jest wyższa i może sobie pozwolić na kogoś "na tzw. wyższym poziomie" a to bzdura. Facet zawsze patrzył tylko na wygląd i miłe usposobienie co u dzisiejszych kobiet coraz trudniej spotkać. Reszta to dodatek.

Gość gość
jak będziesz miał dzieci to dopiero popłyniesz. Większość "kobiet" tylko na to czeka. Ślub, dziecko, drugie i spiertalaj. Tylko nie zapomnij płacić. Jeszcze będziesz się cieszył że ci przy rozwodzie nie zarzuciła pedofilii i przemocy wobec niej. Znajoma mojego przyjaciela jak się dowiedziała że złożył papiery rozwodowe pierwsze co zrobiła to założyła mu niebieską kartę. Potrzebne ci to?

Gość gość
a co do "nieśmierdzenia" kasą - zgoda, kasą nie śmierdzą ci co mają pasożyta na utrzymaniu. Kawaler zazwyczaj nie ma z tym problemu :D

Gość gość
Co do niesmierdznia kasą to taki kawaler przeważnie mieszka z mamusią pod jednym dachem i nawet jak zarobi jakąś marna wypłacinę i tak na nic go nie stać- parę imprez i po kasie:D Która by chciała biedować z nieudacznikiem:D