Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wysypiacie sie spiac z mezem w 1 lozku

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie. Ja lubie polozyc sie wczesniej tak ok 22. Moj lubi siedziec do 24. Lazi sie kreci a ja jak usne to sie budze i potem nie moge spac.

Gość gość
ja sie wysypiam. Też chodzę wcześniej spać ale mąż po sypialnie nie chodzi.

Gość gość
Tak miałam takie problemy ale ja mam gorzej bo mój lubi siedzieć do 3 w nocy na kompie. Wykopałam go do innego pokoju. Teraz przyłazi tylko o tej 3ciej sie glebnąć. Czasami mnie przy okazji obudzi ale to raczej wtedy jak mam płytszy sen. Przeważnie mnie nie budzi. Doszło do tego że tak nawykłam zasypiać bez jego obecności że jak jakimś cudem przyjdzie nam zasypiać razem to robie sie dziwnie spięta, ale wiesz co ja chyba już nawet nie narzekam, bo ja też jestem trudnym przypadkiem. Jestem typem nerwicowym i mam czasem okresy bezsenności, wtedy zamiast kręcić sie w łóżku to wole wstać i iść robić coś możliwie cichego żeby sie troche podmęczyć choćby umysłowo. Wtedy jak np. obudze sie o 1-2-3-ciej to nie czuje się samotne bo Taraaam! Oto mój mąż w pokoju obok światłem świeci i ma zamiar siedzieć do 4 nad ranem (też mu sie to zdarza). Wiem że z kim innym moje akcje by nie przeszły, bo jak otwieram rolety to wszystkich domach światła pogaszone tylko my tacy walnięci. Jak mieszkałam z rodzicami to miewałam ciężko z ojcem bo on nie zawsze tolerował że zapaliłam lampke w nocy jak miałam np. jakieś problemy w życiu i stan nerwicowy powodujący bezsenność.

Gość gość
My kładziemy się raczej o tej samej porze a nawet jeśli on siedzi dłużej na komputerze to i tak mi to nie przeszkadza, ja się wysypiam i podobno to on się nie wysypia bo się kręcę :D

Gość gość
Ale ze co ? Bo nie rozumiem , po sypialni ci lazi , wchodzi ci do pokoju ? Ja sie wysypiam bo mamy lozko 180x200