Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela byłem w poznaniu idioto

Polecane posty

Gość gość

może mi jeszcze wmówisz ze nie byłem we wrocławiu co? akurat sie składa ze od małego dziecka przed przedszkolem aż do dziś bardzo bardzo czesto jeżdże do wrocławia niekiedy nawet kilka razy w miesiacu troche wrocławia znam i nie wmówisz mi jaki wrocław jest super niby z której strony co? od strony walacych sie kamienic na krakowskiej czy traugutta gdzie jest szpital bonifratrów czy na lwowskiej gdzie moja ciotka mieszka te kamienice sa szare bródne paskudne wszedzie syf korki tramwaje owszem na rynku w ogrodzie japońskim, botanicznym panoramie racławickiej w zoo wraz z afrykarium czy w hali stulecia na przeciwko zoo jest super reszta to syf syf i jeszcze raz syf wszedzie tam byłem przez most grunwaldzki czesto przejezdzam szału nie ma most jak kazdy inny

Gość gość
ps i od dziecka jezdze do wrocławia i nie wmówisz mi jaki to wrocław jest super cud miód goofno prawda poza tymi wyjatkami wraz z rynkiem który jest piekny czy piekna jest tez wyspa słodowa ostrów tumski reszta wrocławia to obskurne kamienice bród szare blokowiska z wysokimi sedesowcami na wrońskiego i okolicach no i CH magnolia park i ch korona do których do kina jezdziłem są super reszta to syf

Gość gość
W doopie byłeś, goovno widziałeś poza ten swój grajdołek doopska nie ruszyłeś. No jeszcze w opolu byłeś, bo tam cię od dziecka co jakiś czas do psychiatryka wywożą :D

Gość gość
Chyba lepiej wiem byłem i jestem często w Opolu we Wrocławiu w różnych górach byłem w poznaniu ps byłem w Katowicach Kielcach Częstochowie byłem w Zakopanem przecież widziałeś filmiki z zakopanego ps do Wrocławia od dziecka często jeżdżę ps chyba leeeeeeeeepiej wiem i nie wmówisz mi zdziro niczego bo chyba lepiej wiem ps ps ja nawet na nogach na własnych siłach na Kasprowym wierchu i giewoncie byłem na giewoncie w 2014 roku na szczycie i dotykałem krzyża i dwa razy na pieszo nie kolejką byłem na Kasprowym wierchu ps widziałeś też moje filmiki z zakopanego ps chyba lepiej wiem gdzie byłem ps widziałeś filmiki z zakopanego

Gość gość
PS byłem też w Czechach a zimą do cioci do Niemiec w okolice Frankfurtu nad menem jadę

Gość gość
Widziałeś filmik z zakopanego idioto i co dalej twierdzisz że tam nie byłem na sto procent pamiętasz ten filmik ps za kogo ty się uważasz kim ty właściwie jesteś mój dom krytykujesz to ciekawe jak ty mieszkasz ps jesteś bezrobotny bo gdybyś nie był bezrobotny to byś całymi dniami tu nie przesiadywał jedyne co głupku potrafisz to wszystko obrażać negować wyśmiewać to ciekawe kim ty jesteś właśnie twoimi wpisami udowodniłeś że jesteś idiotą gościu od dziur frajerze nie uczono cie w szkole że dziura to nie miasto tylko wgłębienie w ziemi? PS ty tylko potrafisz każdego obrażać i pytam za kogo ty się uważasz jesteś gościem z wyolbrzymionym ego skoro niby taki idealny fajny cudowny jesteś to udowodnij pewnie się wstydzisz że cie wyśmieją bo nie jesteś idealny dlatego filmików zdjęć swoich nie dajesz nic o sobie nie piszesz a to jest dowód że nie jesteś idealny bo masz kompleksy i je ukrywasz przed światem ja swoje filmiki daje i sie nie wstydzę bo nie mam kompleksów skoro ty ich nie masz i jesteś idealny to daj filmiki bo osoby idealne nie mają się czego wstydzić ps skoro wszystkie mieszkania nawet te super ci pokazywałem to pisałeś że okropne to ciekawe jak ty mieszkasz co? Na sto procent gorzej

Gość gość
Jesteś zwykłym hejterem idioto ty nigdy nic jeszcze nie pochwaliłeś ty wszystko obrażasz negujesz wyzywasz wszystkim i ty jesteś typowym zakompleksionym frajerskim hejterem i idiotą

Gość gość
I gdzie ty do jasnej cholery hejterze mieszkasz co?

Gość gość
jesteś debilem; ja nim nie jestem i dlatego nie upubliczniam o sobie niczego w internecie. chooy cie obchodzi gdzie mieszkam, gdzie pracuje, co robie itp. jak dla ciebie moge byc bezrobotny i bezdomny; w doopie to mam (o mojej pracy możesz pomarzyć, jak i twoi produkujący paździerz) właściwie to ja nawet do ciebie nic nie mam, bo wiem, że jesteś upośledzony, a takich ludzi nie należy umniejszać. Tylko, że nie mogę się powstrzymać bo jesteś pocieszny w swej zaściankowości i poczuciu bycia obywatelem prawdziwego świata, kiedy mieszkasz w prowincjonalnej dziurze, jarają cię rozrywki dla biedoty a i kulturalne horyzonty masz wąskie jak na małomiasteczkowego głupka przystało :D

Gość gość
To nie jest paździerz mój ojciec 20 lat robi w stolarstwie i od trzech lat ma firmę i robi wszystko porządnie zna sie na tym czyli to jest milionowo procentowy dowód że goofno się znasz goofno sie znasz chyba lepiej wiem że oni wszystko porządnie robią to nie skoro piszesz że paździerz czyli się goovno znasz

Gość gość
Oni nie robią paździerza tylko wszystko porządnie chyba lepiej wiem i nie wmówisz mi że jest inaczej skoro tak piszesz czyli goovwno sie znasz s*********e oni nie mają mało kasy mają sporo kasy oni w tydzień zarobią więcej niż 90 procent Polaków w dwa miesiące chyba lepiej wiem zrozum że oni w tydzień zarobią więcej niż większość Polaków w dwa bądź trzy miesiące chyba lepiej wiem

Gość gość
Przecież te rozrywki są w każdym dużym mieście czyli Namysłów ma rozrywki jak w dużym mieście czyli to jest dowód że namysłów nie jest dziurą ps mamy trzeci najlepszy klub zapaśniczy w Polsce lepszy niż w prawie wszystkich dużych miastach ps mamy też dwa najlepsze kluby MMA W POLSCE MAMY NAJSTARSZY BROWAR W POLSCE PO BROWARZE LWÓWEK MAMY FESTIWAL ROCKOWY CZOCHRAJ BOBRA FEST mamy tor motocrossowy mamy zlot motocyklowy PODOBNY DO WOODSTOCK I CO DALEJ TWIERDZISZ ŻE DZIURA? PS MOI RODZICE NIE ROBIĄ Paździerza zrozum to tylko porządne rzeczy mój ojciec 20 lat w stolarstwie robi teraz ma firmę i robi wszystko porządnie jest bardzo uczciwy wszystko robi dokladnie i to nie jest paździerz i on sprzedaje je do różnych zakładów pracy z całej polski a tamte zakłady transportują je do Anglii i co dalej twierdzisz że to paździerz?

Gość gość
To nie jest paździerz ps czyli sto procent osób co mieszkają na wsiach i w małych i średnich miastach to dla ciebie wieśniaki i buraki i głupki co prądu nie mają kąpią ske w misce nie umieją czytać są nieobeznani w niczym tak? Czyli gratuluje inteligencji ps myślisz że co że ja we Wrocławiu w kinach teatrach operach nie byłem akurat sie składa że byłem i to wiele razy byłem we Wrocławiu na lotnisku ogrodzie japońskim botanicznym zoo wraz z afrykarium w hali stulecia w panoramie racławickiej w operetkach teatrach muzycznych będąc w kinie to byłem w kinie wiele razy w magnolia park oraz w koronie jeździłem we Wrocławiu tramwajami byłem w Częstochowie bielsku białej sandomierzu Kazimierzu dolnym poznaniu Katowicach w Zakopanem jeździłem autostradami mam prąd wode w kranie kibel ze spłuczką tv satelitarną (cyfrowy Polsat mam auto jeżdżę po Polsce czytam książki mam Internet bo gdybym go nie miał to bym z Tobą teraz nie pisał ty wszystkich oceniasz pod względem miejsca zamieszkania i dla ciebie ten kto nie mieszka w dużym mieście to głupek wsiok burak analfabeta tak? a gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł i gratuluje inteligencji sam udowodniłeś że jesteś idiotą ps namysłów to nie dziura bo nie uczono cie w szkole że dziura to nie miejscowość /miasto tylko wgłębienie w ziemi głupku? PS moi rodzice nie robią paździerza jak pisałem powyżej

Gość gość
I idioto wiochę to robisz ty ps jesteś idiotą bo do ciebie nic nie dociera poczytaj te wszystkie powyższe komentarze o ile wiesz co oznacza słowo idiota

Gość gość
nie wszyscy; TY jesteś głupkiem. A wsiowym nie ze względu na miejsce zamieszkania, a mentalność parobka wiejskiego, i to niedorozwiniętego, którą prezentujesz. Taki typowy wsiowy głupek z powieści pozytywistycznych :) któremu się potakuje, żeby się nie ur******ał. I tak właśnie cię twoja rodzina traktuje; pobłażliwie i lekceważąco naprawdę to do ciebie nie dociera?

Gość gość
A ty biedaku z polkowskiego co chałupa ci się sypie z biedy pod namioty jeździsz jeszcze tu jesteś

Gość gość
Nie sypie się dom idioto ten dom obok budy psa to nie mój dom ten drugi duży biały dom jest mój widziałeś fimik przecież moi rodzice mają firmę stolarską i jak pisałem powyżej że nie robią paździerza tylko porządnie mają firmę ps chyba lepiej wiem jakie mają dochody mój dom się nie sypie chyba lepiej wiem nie sypie się bo ma 30 lat chyba lepiej wiem nie sypie się PS moi rodzice nieraz w jeden dzień 2 tysiące nieraz trzy a nieraz 4 tysiące złotych w ciągu jednego dnia potrafią zarobić a miesiac jest długi 80 procent polaków w miesiąc nawet dwóch tysiecy nie zarobi prawdę pisze bo chyba lepiej wiem i żaden głupek jak ty mi nie wmówi że jest inaczej bo chyba lepiej wiem i mój dom się nie sypie nawet w milimetrze chyba lepiej wiem ty s*********e ty

Gość gość
Chyba lepiej wiem mój dom się nie sypie chyba lepiej wiem moi rodzice mają wysokie dochody jak w powyższym komentarzu pisałem poczytaj ten komentarz zrozum że nie są biedni 70 procent Polaków zarabia od 2 tys do 2200 miesięcznie a moi rodzice w jeden dzień po 3-3,5 tys mogą zarobić (w jeden dzień)

Gość gość
Ty biedo nie madruj się tylko przeleć śmietniki jak codzień rano może coś ciekawego znajdziesz hahaha

Gość gość
Chyba lepiej wiem że nie jestem biedny poczytaj komentarze o firmie i zarobkach powyżej i mój dom sie nie sypie frajerze ile razy mam ci to udowadniać?

Gość gość
A namiot już gotowy na ekskluzywny wypad do zakopca zbieracie już na paliwo

Gość gość
Zimno się robi a chałupa się rozwala oj cienko będzie

Gość gość
O co ci tępaku chodzi przecież ile razy mam pisać o firmie