Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elmea

Co zrobic, aby go zdobyc

Polecane posty

Gość Elmea

Pomyslicie pewnie, ze zwariowalam, ale mam dosyc samotnosci i chcialabym miec kogos bliskiego obok siebie. Nie oczekuje zwiazku, bo ten ostatni (malzenski) mi sie rozpadl, ale relacji opartej na wzajemnym zaufaniu i ulotnych chwilach namietnosci. Mam na oku pewnego kumpla mojego bylego meza, ale nie wiem jak mu dac znac, ze jestem nim zainteresowana - nie chce wyjsc na desperatke. Facet naprawde w porzadku, inteligentny, dowcipny, i przede wszystkim wolny. Odcierpialam prawie 1,5 roku po swoim nieudanym malzenstwie i teraz chcialabym wyrzucic te wszystkie stresy, przykrosci, spotykajac sie z kims, kogo znam dluzej niz kilka dni. Na co dzien pracuje, wiec nie mam za bardzo czasu na clubbing, dyskoteki itd. i nie chce pierwszego lepszego do lozka. Doradzcie cos.

Gość gość
Musisz działać,bez pracy nie ma kołaczy :D

Gość gość
Zaproś go na kawę, piwo. Nic trudnego.

Gość Elmea
Wiem, że trzeba działać, ale na razie nie widzę neutralnego sposobu, aby nawiązać kontakt z kumplem mojego byłego męża. Ostatni raz z tym kumplem widziałam się 2 lata temu, przed rozwodem z moim mężem. I teraz co... zadzwonię i powiem: cześć, nie widzieliśmy się 2 lata, ale może masz ochotę się spotkać przy kawie? Szukam punktu zaczepienia.

Gość dlugowlosa na szpilkach
To jakis bliski kumpel Twojego ex?Jesli tak to wyjdzies na desperatke ..

Gość gość
Niby czemu na desperatkę? Fajny facet to można działać. Może poproś go o pomoc w czymś, na czym się zna.

Gość Elmea
No właśnie to jest bliski kumpel mojego ex i boję się wyjść z inicjatywą. Wolałabym, aby to on pierwszy wykonał krok. Mam z tym kumplem wspólną znajomą, która się z nim widziała miesiąc temu i po kilku głębszych na imprezie powiedziała mu, że jeśli nie ma nikogo w tej chwili, to może by tak zaproponował kino jakiejś znajomej - wskazała w tym miejscu mnie :-) Ale on się nie odezwał, jak na razie.

Gość gość
No i jak zwykle typowe dla Polek czekanie na gotowe... Oby jakaś normalna dziewczyna nie bojąca się inicjatywy jak ognia sprzątnęła ci tego chłopaka sprzed nosa. A ty sobie dalej czekaj.

Gość gość
jestem facetem i moim zdaniem mocno zalatuje desperacja z Twojej strony. nie obraz sie, ale tak to wyglada, po Twoim opisie. rozumiem, ze masz na oku fajnego faceta, ale on jest dobrym kumplem Twojego ex i wydaje mi sie, ze nawet gdybyscie zaczeli sie spotykac, to on Twojemu exowi zda relacje predzej, czy pozniej, moze sie nawet bedzie nabijal, albo cos podobnego. do tego, jak Twoj byly sie dowie, moze roznie zareagowac - np. oczerniac Cie, aby kumpel sie z Toba przestal spotykac, wypytywac o szczegoly relacji etc. wg mnie ciezka sytuacja. lepiej poszukac kogos innego. w pracy nie masz jakiegos sensownego kolegi w stanie wolnym?

Gość Elmea
W pracy wszyscy fajni faceci zajęci, a wśród wolnych nie ma nikogo sensownego.

Gość dlugowlosa na szpilkach
gość dziś Niby czemu na desperatkę? Fajny facet to można działać. Może poproś go o pomoc w czymś, na czym się zna. Pomiedzy kumplami z reguly istnieje specjalna wiez ,razem sobie piwkuja ,uprawiaja sport i potem kapia sie nago pod prysznicem zerkajac na swoje fiferasy ,dziela sie swoimi doswiadczeniami z plcia przecwna wiec kolega pewno wie na Twoj temat wiecej niz myslisz poza tym meska solidarnosc i lojalnosc nie pozwala mu brnac w te relacje ,ktos puscil mu sugestie o Tobie on odpuscil wiec przekaz jest jasny i teraz chcesz sie osmieszac dzwoniac i zapraszajac go na kawusie ?

Gość gość
Takie coś to mogło mieć sens na zasadzie zdrada za zdradę. On zdradził, ty zdradzasz z jego przyjacielem. Ale ty jesteś wolna i chcesz jego znajomego?? Nie ma innych facetów. Kobieta jak chce zawsze znajdzie.

Gość Elmea
Dzięki za sugestie. Wychodzi na to, że jestem beznadziejna. Chyba faktycznie nie ma sensu zabiegać o kontakt z tym kumplem mojego ex.

Gość gość
Bardzo delikatna sprawa.Według mnie możesz próbować bo czemu nie ;) Do odwaznych swiat nalezy ;) zakrec sie gdzieś gdzie on przebywa by nawiązać kontakt i spróbuj.Pamiętaj jednak ze twój eks mógł ci wyrobić opinie.Musisz najpierw wyczuc jak jest.Ja osobiście jako facet nawet gdybym lubił eks mojego kumpla to bym nie brnal w to choc gdyby bylo coś fajnego to zapytalbym go czy nie ma nic przeciwko ze chce sie spotkać z jego eks.Jednak to wszystko jest uwarunkowane tym na jakiej stopie rozstaliscie sie...czy bylo darcie kotow czy nie no i jak wyglądał wasz związek oraz wzialbym pod uwagę jaka była relacja pomiędzy wami jak jeszcze bylas z mężem.Także dosyc skomplikowane ale jak ci zalezy a z tego co widzę chyba tak,to zobacz co i jak po prostu.

Gość gwoli wyjasnienia
Najlatwiej w obecnych czasach zaczepic kogos niby przypadkowo :D na fb, czy temu podobnych. Nawiazac niewiazacy kontakt i zobaczysz.

Gość gość
To co z tego że kumpel? To już nie ma prawa się podobać? Z tamtym się rozstała i zakonczyła ten rozdział. Może spokojnie umówić się z tym kumplem. Tylko musi zadziałać.

Gość gość
takie podrywy zwykle nie koncza sie najlepiej dla kobiety, jesli obiekt westchnien jest bliskim kumplem bylego meza.

Gość gość
Elmea, może to i głupie, ale tak mi się skojarzyło, może zadziała.. Pewnie jesteście znajomymi na facebooku - kiedy napisze jakiś post skomentuj w taki sposób, żeby nawiązać rozmowę, a potem zagadaj przez wiadomość w stylu "ale dawno nie rozmawialiśmy, co tam u ciebie?". To proste ale powinno zadziałać :)

Gość gość
No i jak tam Elmea, udalo Ci sie spotkac z tym znajomym?

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy ten kumpel męza odwzajemni Twoje zainteresowanie, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Elmea
Widzę, że jest spore zainteresowanie moim tematem. Widziałam się ostatnio przez przypadek w galerii handlowej z tym kumplem mojego byłego męża. I... cóż, on w ogóle nie jest zainteresowany kontaktem ze mną. Dyskretnie próbowałam go zaprosić na kawę, pogadać, ale on mnie spławił, jak jakąś gówniarę. Pewnie mój ex wyrobił mi opinię, zatem nie ma się co łudzić, tylko szukać szczęścia gdzieś dalej. Szkoda, bo myślałam, że ten kumpel choć trochę mnie lubi. Po prostu jestem naiwna i tyle.

Gość gość
Jak jest kumplem twojego ex to może nie chciał kwasu między nimi. Trudno. Jak jesteś ładna to kogoś znajdziesz.