Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

34 facet nie chce mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość

jestem zaręczona z facetem, który wprost mówi że dzieci nie chce. Kocha mnie, to on nalega na szybki ślub. Zdrowy, inteligenty 34 facet. Może to norma że faceci nie chcą mieć dzieciw tych czasach?

Gość gość
ludzi jest i tak za dużo. mądry człowiek

Gość gość
Może i tak ale jest jednak w ludziach jakieś pragnienie posiadania dzieci, przeniesienia genów dalej. Ja mam 28 lat i ciśnienia nie mam, na razie przynajmniej ale zastanawia mnie co będzie jak dostanę wscieku macicy (oby nie).

Gość gość
a moze to norma że wspolcześni faceci dzieci mieć nie chcą? jak to jest panowie

Gość gość
martwi mnie ze za pare lat ja będę chciała i co wtedy

Gość gość
czyli masz do faceta, który od początku sprawia sprawę jasno pretensje, że tobie się może odmienić... Jakże to typowe :o i oczywiście to on będzie wtedy winny. jak zawsze...

Gość gość
co za kretynka pisała? 34 facet? Czyli po polsku trzydziesty czwarty facet. Co za "poziom" niektóre tu prezentuja, załamka totalna

Gość gość
Mówi po prostu że nie chce. Nie ma wad genetycznych, przynajmniej o tym nic nie wiem. Ma stabilną sytuację materialną i życiową. Akceptuję to że nie chce mieć tylko się trochę dziwie. Nie wyobrażam sobie że sama podejmuje decyzję, jak wyjdę za niego to będę musiała ten fakt zaakceptować i tyle, nie będzie "wpadki". Tak sobie myślałam że może wspolcześni faceci już tak mają bo mam brata po 30 i to samo ale on raczej z wygody.

Gość Michał121212
Zdychajcie bezpotomnie. Oczysccie z sievie ta ziemie, dla batdziej ogarnietych muzulmanow.

Gość gość
Dzieci nie chce ale slub chce. Niezly przyglup :D jedno i drugie to same problemy :D wiec po co robic sobie na zlosc :D ludzie maja nasrane, moglaby w koncu ta planeta wybuchnac. Bylby spokoj a nie takie gowna zanieczyszczaja wszechswiat