Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rdza na sercu

Podobno stara miłość nie rdzewieje. Pomooocy!!!

Polecane posty

Gość rdza na sercu

Od podstawówki do liceum kochałam się w pewnym chłopaku ale on nie zwracał na mnie uwagi a ja byłam zbyt nieśmiała aby sama zagaić rozmowę. Potem on poszedł na studia a ja jeszcze rok byłam w liceum (był o rok starszy). Ja w końcu też poszłam na studia potem pracowałam trochę w zupełnie innym mieście i nasze drogi definitywnie rozstały się. Teraz wróciłam do rodzinnego miasta i serce mi zabiło bo przypadkiem spotkałam go na ulicy a on rozpoznał mnie, uśmiechnął się i powiedział cześć. Jest jeszcze przystojniejszy niż kiedyś. Zmężniał, zrobił się taki typowy maczo, prawdziwe ciacho. Mówią, że stara miłość nie rdzewieje i to jest prawda jeśli chodzi o mnie ale nie wiem czy on cokolwiek do mnie kiedykolwiek czuł. Zwierzyłam się ze swej skrywanej miłości przyjaciółce ale ona najpierw nie wiedziała co mi doradzić poza sloganami w stylu zagadaj do niego. Łatwo powiedzieć - zagadaj. W końcu przyjaciółka wpadła na ciekawy pomysł. Jak wasza miłość zardzewiała to piertolnij mu po oczach sprayem WD-40 a nie przychodzisz i zawracasz mi doopę gdy akurat oglądam 1052 odcinek telenoweli. Myślicie, że pomoże ten WD-40?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować