Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierwszaczarownica

skuteczny zabieg na biust

Polecane posty

witam, mam dosc krepujacy problem i chcialabym sie poradzic, mianowicie jestem zupelnie niezadowolona ze swojego biustu, i to nie jest kompleks nastolatki, bo jestem dojrzalą swiadomą kobieta. konkretnie mowiac mam takie jakby rozstepy chociaz nie wiem skad sie to wzielo bo nie chudlam nigdy jakos drastycznie a poza tym takie no obwisle mam piersi, brzydko to wyglada, zle sie czuje. problem utrzymuje sie juz pare lat, probowalam stosowac specjalne kosmetyki ale nawet jak cos zadzialalo to bardzo doraxnie. mam juz blogoslawienstwo meza i wsparcie corki zeby sobie jakis zabieg kosmetyczny na to zrobic. tu moje pytanie co byscie polecaly skutecznego?

dobrze by bylo, chociaz moja babcia zawsze powtarzala ze dla urody trzeba cierpiec…aha, i nie powiedzialam ze mieszkam na poludniu, wiec w gre wchodzi Malopolska i Podkarpacie raczej

Gość gość
Cóż, tak się kończy noszenie latami źle dobranych staników. Na szczęście nawet jak dopiero teraz zaczniesz nosić dobrze dobrany (także do snu!!!) to w ciągu kilku miesięcy stan piersi się poprawi diametralnie :)

Gość gość
żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!! żałosna podkładka pod deebilny spam!!!

Gość gość
A próbowałaś zabiegów ujędrniających n biust? Mogę ci polecić super pakiet ujędrniający (5 zabiegów) w Bonzai SPA. Program ujędrniania biustu stworzony jest do pielęgnacji i ochrony piersi przed obniżeniem się poziomu elastyny w skórze. Seria systematycznie wykonywanych zabiegów naprawdę pozwala uzyskać efekt zbliżony do operacji plastycznej, ale bez konieczności chirurgicznej ingerencji!

Gość gość
Co innego zabieg na biust, co innego rozstępy. Nie napisałaś czy chcesz zrobić sobie bardziej operacje plastyczna piersi, czy raczej tylko jakiś zabieg mniej inwazyjny na ujędrnienie skóry? Polecam ci to miejsce: http://estivance.pl/ Najlepiej iść na konsultacje i dowiedzieć się jakie masz możliwości.

Gość gość
Bardzo fajne zabiegi ujędrniające maja w tej klinice: http://urodaipiekno.pl/ Chodze do nich na endermologię więc znam to miejsce! Są naprawdę super!

Gość gość
Zastanówmy się czy faktycznie musimy koniecznie poddać się zabiegowi na biust, moim zdaniem są inne i zdecydowanie lepsze sposoby na to aby ujędrnić biust- wystarczy stosować odpowiednie kosmetyki z kolagenem, akurat tutaj duże zaufanie mam do Lagenko.pl gdzie zawsze zamawiam.

Gość gość
Bardzo dbam, aby skóra piersi była dobrze nawilżona, robię też raz na tydzień peeling, po prostu dbam o tę część ciała tak samo jak o twarz. Noszę dobrze dobrane biustonosze i używam specjalnych preparatów do pielęgnacji biustu Sexy Look od Bielendy, które napinają skórę i lekko unoszą piersi.

Gość gość
zabiegi hialuronowy na biust, krem żel dr Wilsz Dr Irena Eris Body Art Elancyl serum ujędrniające biust Lierac phytrel ampoules - intensywna kuracja unosząca i ujędrniająca biust w ampułkach 20 x 5 ml

Gość gość
sama boje się jakichkolwiek zabiegów, ale od dłuższego czasu smaruje biust kremem z serii sexi look liftingujaca mezoterapia, bardzo fajnie ujędrnia