Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiele wyższy i chudy...

Polecane posty

Gość gość

Nam jest ze sobą dobrze, ale obejrzałam dzisiaj filmik jakiejś babki, na którym mówiła, że takie różnice wyglądają zabawnie. Jak wy to widzicie? Jestem niewysoka i szczupła, mój chłopak jest o wiele ode mnie wyższy i szczuplutki. To prawda, że ma chudziutkie nóżki, rączki, no ale ja też gruba nie jestem... z tym, że w porównaniu do niego jednak jestem grubsza. To głupie, porównywać się do swojego chłopaka, jak mówiłam nie robi nam to różnicy, nigdy nie rozmawiamy o wyglądzie pod względem porównywania siebie. Ale czy to faktycznie może wyglądać komicznie?

Gość 43 cm w bicepsie
No jesli ma mniejsze i chudsze ręce od ciebie to tak, jest to komiczne.

Gość gość
Daj spokój :D Każdy jest taki, jaki jest. Ja jestem gruba, moja siostra jest gruba, obydwie mamy chudych chłopaków i się nie przejmujemy. Para kochających się ludzi może wyglądać komicznie tylko dla debili, którzy im zazdroszczą :D

Gość gość
"Nie robi nam to roznicy", ale jakby chlopak byl nizszy od ciebie to zaraz bylby bol d**y hihi 🖐️

Gość gość
O, mój temat odżył :) tego się nie spodziewalam Nie, nie byłoby bólu d**y akurat, miałam chłopaka nieco niższego ode mnie i nie robi mi to różnicy. Jestem dosyć niska, zawsze powtarzałam, że potrzebuję niskiego partnera, aktualny mi się taki wysoki trafił...:)) I NIE, nie ma rąk szczuplejszych. Ma męskie ręce, ja mam kościste kobiece łapki. Jest po prostu bardzo chudy jak na faceta jego wzrostu a ja szczupła jak na kobietę mojego wzrostu, o to chodzi.