Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lianaaaa

pocałowałam się z chłopakiem kumpeli

Polecane posty

Gość lianaaaa

ona strasznie na mnie zła, powiedziała, że zrywa przyjaźń. Tylko , że to było na domówce, byliśmy nieźle wstawieni i tak o wygłupów przeszło na lizanie. Ona to zobaczyła i zaczęła się szarpać a potem złapała za kurtkę i wyszła obrażona. Nie wiem jak jej przemowić do rozsądku, ze to alkohol zrobił. I w ogóle to jej chłopak była napalony strasznie ja nie do końca, ale tak jakoś wyszło. On mi się nawet nie podoba a to był tylko moment zapomnienia. Jak mam z nią rozmawiac, żeby znow było dobrze? pomóżcie

Gość gość
jesteś głupia. całujesz się z chłopakiem, który ci się nie podoba i nie liczysz się z emocjami kumpeli.

Gość gość
jest takie słowo określające ciebie na literę K ma 5 liter i kończy się na a

Gość lianaaa
no bez przesady, przecież piszę, ze to było po pijaku

Gość silnaibezlitosna
Wybacz, dziewczyna powinna szanowac siebie i innych. Ja mam zasade, NIGDY nie podbijam do zajetych chlopaków i nie caluje sie bez sympatii. A uwiez, ze wielu po alkoholu mi sie takze podobalo :)) Co masz zrobic? masz paść na kolana i blagać ją o wybaczenie. To ponizające? Ponizylaś ją bardziej, kiedy jej facet okazał sie zwyklym c**euszem :) masz ją przepraszać, kupic czekoladki i dać czas. Moze Ci wybaczy. Ale nie wiem czy chcialabym mieć taką kolezankę.

Gość silnaibezlitosna
*uwierz :)