Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziec***edagogów w czytają książki przeznaczone dla dorosłych?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego dziec***edagogów w czytają książki przeznaczone dla dorosłych?

Gość gość
Dlatego ze inteligencja ,to najbardziej zboczone osoby na świecie ,i dzieci po kimś to maja.Ja miałam tez przypadek ,ze niejaka pani psycholog ,logopeda ,wykształcona pewnie w pracy i domu wielka PANI ,z Oświęcimskiego 16 przedszkola ,niejaka Marzena Cz ,a w sanatorium ,łowczyni męskich serc,i akurat padło na mojego męża,nie dosyć sucz w sanatorium sie widzieli codziennie ,całowanie macanki ,to jeszcze aby spotkać sie z moim mężem ,jeździła do Wrocławia,i do domu na weekend Go zapraszała , mąż nie skorzystał z zaproszenia,potraktował ją jako margines skrzętnie ukrywany ,i teraz strasznie żałuje ,ze mu pozwalała na to czy na tamto.BO jak Suka Nie Da ,Pies Nie Weźmie,i tak to jest z tą niby INTELIGENCJĄ . Ą i Ę BUŁKĘ PRZEZ BIBUŁKĘ ,A CHU.A CAŁA RĘKĄ

Gość gość
gość dziś Co ma wspólnego z tym tematem to, że Twój mąż chciał na wyjeździe, spróbować seksu z INTELIGENTNĄ kobietą :P ? x Zapewniam Cię, że takie panie, potrafią swą inteligencję, również w łóżku wykorzystać :D. x Co do tematu, to inteligencję i zdolności, dziedziczy się w genach. Wprawdzie loteria genowa nie gwarantuje, że dziecko odziedziczy jakiś dar po jednym z rodziców, ale jest bardzo prawdopodobne, że dziecko dwojga inteligentnych ludzi, będzie szybciej przyswajało wiedzę, od dziecka dwojga tępaków. x To tłumaczy, dlaczego dzieci ludzi inteligentnych czytają, ze zrozumieniem książki, których treści, dorosły tępak, nigdy nie pojmie :P.

Gość gość
Ha hahahah To sie rozpisała Inteligentna,pewnie też swoją inteligencje w łóżku pokazuje .Większość osób" inteligentnych ",to osoby zboczone i pedofile.Nie mylić inteligencji z wykształceniem

Gość gość
Gość 15,30.Tyle ma to do rzeczy ,ze im wiecej osób sie dowie tym lepiej,być może doniesie sie do rodziny czy przyjaciół tej Marzeny,bo niby dlaczego ,moje życie mogło legnąć w gruzach ,a taka dziw.a będzie chodziła bezkarnie,nasze córki też już na ojca patrzą innymi oczam

Gość gość
gość dziś To, że Tobie inteligencja kojarzy się wyłącznie ze zboczeniami, świadczy o Twojej permanentnej GŁUPOCIE i strachu przed nieznanym (czyli inteligencją :D ). Jestem mężczyzną i dlatego wiem, że kobiety inteligentne, często wykazują się "w łóżku" inwencją (pomysłami), niedostępnymi dla kobiet prymitywnych :P. Wprawdzie na jednorazowy numerek głupsza jest lepsza :D, bo stwarza potem mniej kłopotów, ale na wspólne życie, nigdy bym sobie głupiej nie wybrał :D.

Gość gość
gość dziś To, że Twój mąż nie kontroluje swej chuci i jest na tyle głupi, by krzywdzić tym swoją rodzinę, nie oznacza, że inteligencja jest czymś złym :).

Gość gość
A ja myślę ,że im bardziej inteligentna osoba tym bardziej wyrafinowana strefa przestępcza wyrasta.Złodziej,który nigdy nie jest złapany nie jest inteligentny.Samo przezsie tak wychodzi.Raczej na sto procent.Nie widzimy patologii bo nie chcemy lub działa ona na innej fali przestępczości.Trudne do wykrycia ponieważ wyrafinowanie procederu może być na poziomie nieosiągalnym dla zwyczajnych ludzi.Kontakty i spotkania sa często reżyserowane z wyobraźnią.Stąd trudnosci z wykrywalnoscią.

Gość gość
Pamiętajcie raz na zawsze.Inteligencja w złej wierze i inteligencja w dobrej wierze istnieje po obu stronach.50/50

Gość gość
No i brawo ,gratulacje Czyli ta Marzena to GŁUPIA ,pościła sie, i mój mąż już jej nie chciał ,widocznie jestem lepsza w łóżku,bo gdyby była taka dobra ,nie opowiedział by mi o tym wszystkim,i skomlał jak pies abym mu wybaczyła i ja i córki

Gość gość
Halo halo ,i osoby z niższym wykształceniem bywają inteligentne ,tylko mniej wykształcone

Gość gość
Gośc 15:45 Czyli wypróbowałeś te inteligentne i te nie inteligentne w łóżku ,te inteligentne okazują się większymi DZI...MI

Gość gość
Suka to suka.Z tytułem czy bez zawsze to suka

Gość gość
Jak to czego.Ucza sie szantarzować,mataczyć,dyktować wartunki na swoje potrzeby a czasem cos ugrać lub kogos wrąbać,bo ciecko ma prawa a sąd ślepy widzi tylko porządne dzieci z porzadnych rodzinek bez jakichkolwiek wad.

Gość gość
Gosc 16:47 Zgadzam sie suka to suka ,i ta Marzena z Oświęcimia pewnie tak ma ,ze w miejscu zamieszkania damesa ,a już trochę dalej wychodzi demon K....ski

Gość gość
gość dziś Jeżeli słowem d****** określasz kobietę, która łatwiej udostępnia obcemu mężczyźnie, swoje ciało lub czyni to dla pieniędzy, to zdecydowanie wśród dziwek DOMINUJĄ GŁUPIE BABY :P. x Te inteligentne :), wiedzą jak zainteresować sobą faceta i nie muszą nadstawiać mu się na pierwszej randce :P. x Widzę, że jesteś bardzo ograniczoną osobą, skoro urozmaicone pożycie seksualne dwojga ludzi, kojarzy Ci się wyłącznie z d******* :P.

Gość gość
Ale temat .Ja pier //

Gość gość
Wcale mi sie nie kojarzy z d****** ,jak twierdzisz ,jeżeli jest się z osobą którą się kocha i wybrało na dalsze życie .To jak określić kobietę ,która pcha sie na faceta żonatego ,który opowiada bardzo ciepło o żonie [powiedziała mi to przez telefon],który mówi ze mamy wspólne hobby ,zamiłowania ,ze godzinami możemy rozmawiać,śmiać sie i płakać. A może..., taka refleksja mnie teraz naszła , na tym polega praca PSYCHOLOG

Gość gość
Gosc 16:45 Ok czyli te które sie nadstawiają są nieinteligentne . To już nie wiem, inteligentna ta Marzena z Oświęcimia czy nie

Gość gość
Chyba tylko wykształcona,niestety

Gość gość
gość dziś Miałem przyjemność poznać dość dokładnie środowisko studentek psychologii i pań pracujących w tym zawodzie. Spora część studentek, wybiera ten kierunek, by rozwiązać własne problemy emocjonalne. I nie jest to wyłącznie moje zdanie, ale również pani docent, wykładającej na dość szanowanym uniwersytecie :). Muszę z przykrością przyznać, że zdarzyło mi się poznać, dość ograniczone "psycholożki" :D. Nie twierdzę, że jest to regułą, ale zawsze należy zachować pewną rezerwę. Co do spraw damsko/męskich, to część tych pań wspomina coś o terminie "przeniesienia", nie zauważając, że to właśnie one odczuwają relację psycholog-pacjent, jako relację damsko- męską. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, więc nie należy się temu zbytnio dziwić :(. Niemniej nie zaskakują mnie już związki, między panią psycholog, a jej byłym pacjentem (nawet te małżeńskie :D ).

Gość gość
Gdyby była taka mądra i inteligentna ,zakończyła by romans po powrocie z sanatorium ,a nie ciągła to dalej,przyjeżdżała do Wrocławia na spotkania,i jeszcze w aucie znalazłam bilety za przejazd autostrada 2 na kwote każdy po 10 zł ,czyli płacił jej,gdy pytałam męża skąd sie tam wzięły i czy naprawde jej płacił te marne 20 zł tylko sie uśmiechnął No i na tyle bezczelna była ,ze prosiła męża, aby o niej mi powiedział ,liczyła ze mnie zostawi

Gość gość
To strasznie emocjonalna ta Marzena

Gość gość
Jako Pani psycholog pewnie mogła przewidzieć konsekwencje swojego czynu

Gość gość
Napisz do rodziny tej Marzeny

Gość gość
Niestety nie znam jej rodziny Facebooka nie posiada .A nie bedę pisać do osób z jej nazwiskiem ,pewnie bym trafiła bo nie ma tego zbyt wiele,z tego co mi mąż powiedział to mieszka w okolicy Oświęcimia i jest przedszkolanką logopedą , psycholog w 16 i 17 przedszkolu i ma córkę Wiktorie ale jeszcze dziecko 6 lub 7 lat I jeszcze mnie wkurza to gdy do niej zadzwoniłam i prosiłam ,pełna emocji ,aby wykasowała nr tel męża ,powiedziała ze tego nie zrobi ,i gdybym potrzebowała jakiejś rady mogę do niej zadzwonić, i czy to nie szczyt bezczelności

Gość gość
gość dziś Widocznie szuka tatusia dla swoich dzieci. Jako psycholog wie, że pełna rodzina da im lepsze wychowanie i lepszy start w życie.

Gość gość
Gosc 18-53 Nie pomyślałam o takiej opcji,a przyznał ze pokazywała mu zdjęcia córki i na pewno myślała patrz co będziesz wychowywał ,i tu porażka bo jej nie chce ,przecież nie zostawi domu ,który kupiliśmy 3 lata temu ,żyliśmy jak paczki w maśle ,dzieci na swoim ,wiedzie im sie całkiem nie zle.My w końcu mogliśmy w zupełności oddać sie swoim pasjom ,no i czego chcieć więcej ,aż tu nagle taka trauma dla mnie i córek .płacz wszystkich łącznie z mężem wizyty u psychiatry ,duuuzo leków,choć minęło już 8 miesięcy ,ja nie mogę zapomnieć

Gość gość
Może przeczyta. dobrze CI Marzeno ze świadomością,ze facet wychodzi z Ciebie,myje fiutka {mam nadzieje ze myje } i wraca do żony z która wiedzie domowe i rodzinne życie a Twoją dziurką tylko swoje deficyty uzupełnia? Może do PCK sie zapisz M Cz i tak pomagaj potrzebującym?

Gość gość
Jak dla mnie to Szmacis.o k***wsk.e ta przedszkolanka z 16 tępić cichodajki , nie Marw się ,jak ją spotkam ,to splunę jej w ryj