Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały problem, może ktoś z was był w takiej sytuacji i doradzi? :)

Polecane posty

Gość gość

Mam dziecko z poprzedniego związku. Z obecnym partnerem planujemy ślub na sierpień 2018. Chcielibyśmy około kwietnia maja przyszłego roku postarać się o dziecko. No i tu moje pytanie bo taką mamy zagwozdkę czy nie lepiej z tym dzieckiem poczekać? Choć wolelibyśmy nie czekać. No, ale wtedy dziecko urodziłoby się jeszcze przed ślubem. Ale mnie by to odpowiadało bo w ten weekend zaczynam studia i miałabym czas na dobre przygotowanie się do obrony siedząc z dzieckiem w domu na macierzyńskim ;) Przejmowałybyście się "co ludzie powiedzą" czy robiłybyście co tam sobie chcecie? :)

Gość gość
Jezu jakie ty masz problemy...

Gość gość
Zróbmy głosowanie w tej sprawie, dostosujesz sie autorko?

Gość gość
15:17 I po co się wypowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia? Nie robię dramatu, napisałam że mam mały problemik. I dlaczego nazywasz mnie Jezusem też nie wiem :P

Gość gość
Może lepiej z partnerem pogadaj

Gość gość
15:23 Nie no serio? Co Ty powiesz... :o

Gość gość
A teraz pomyśl tak. Co będzie ze studiami jak będziesz miała ciaże leżącą? Jeżeli to nie problem rok w plecy to śmiało.

Gość gość
Jeśli to ślub cywilny to wg mnie to już nie ma znaczenia czy bedziesz mieć w USC obok siebie jedno dziecko, dwoje czy tuzin

Gość gość
Od kiedy śluby cywilne planuje się z prawie 2 letnim wyprzedzeniem? Ślub będzie kościelny. Nie mam powodów aby się bać ciąży leżącej, prawdopodobieństwo takiej ciąży w moim przypadku to jak wygrana w lotto :)

Gość gość
Też uważałam że druga ciąża będzie przebiegać ksiazkowo jak i pierwsza ale grubo się myliłam. Od8 tyg krwawienie krwiaki na koniec łożysko odklejające. pomyśl bo życie potrafi zaskakiwać

Gość gość
A dlaczego slub dopiero na 2018 a nie na przyszly rok?

Gość gość
Odpowiadajac na Twoje pytanie ja bym jednak wolala najpierw slub a potem dziecko. Za duzo tu bylo takich tematow gdzie dziewczyna sie zalila, ze przeciez oboje podjeli decyzje o dziecku a potem jak pojawiala sie ciaza to facet nagle zmienial zdanie i sie ulatnial.

Gość gość
16:26 Bo w przyszłym roku mamy dwa wesela w rodzinie.

Gość gość
16:32 Mój facet to jest dorosły mężczyzna a nie jakiś smarkacz, który nie dorósł do odpowiedzialności. Znam go na tyle dobrze, że nie mam czego się obawiać.

Gość gość
Tiaaa, każdej rozwódce się wydawalo ze zna męża od podszewki...

Gość gość
A W czym to przeszkadza ze inne dwa sluby sa W rodzinie?

Gość gość
Uspokój się lobuzie jeden, przytulam.

Gość gość
18:08 Żeby wziąć rozwód trzeba najpierw mieć ślub. Jaki z tego wniosek? Ślub też niczego nie gwarantuje. 18:24 No a jak to sobie wyobrażasz? Nie każdy sra pieniędzmi za przeproszeniem żeby obskoczyc dwa lub trzy wesela w ciągu jednych wakacji. Goście, którzy będą proszeni do nas będą również na dwóch pozostałych. Poza tym na przyszły rok nie znajdziemy wolnej sali tak szybko. A jeszcze oprócz tego mamy remont do zrobienia teraz przez zime co nam pochłonie trochę kasy. Do wesela będziemy musieli dozbierac po prostu.

Gość gość
Jesteś wyjątkowo niegrzeczna i nieuprzejma. Prosisz ludzi o radę a potem na co drugi post chamsko się odszczekujesz. Więc radzić nie będę, bo nie chcę się narażać na nieprzyjemności :O

Gość gość
19:59 Tak tak bo powinnam udawać, ze deszcz pada jak ktoś na mnie pluje.

Gość gość
Smieszna jestes naprawde albo bezczelna hipokrutka. Jak mozna sie przejmowac co ludzie powiedza skoro nie jednemu juz dawalas i masz dzieciaka a meza nie wiec ludzie cie juz dawno obsmarowali. Jak mieszkasz na wsi to pewnie nadal to robia. Dziecko sie urodzi przed slubem hahaha. Dziewica sie znalazla :D

Gość gość
Co za różnica jedno czy dwójka nieślubnych dzieci?

Gość gość
Róbcie co chcecie i się nie przejmuj ! :) powodzenia ! :)

Gość gość
Dziecko sie urodzi przed slubem hahaha. Dziewica sie znalazla x To samo pomyślałam :)

Gość gość
Serio? Dorosla osoba planuje powiekszenie rodziny wedlug tego co ludzie powiedza czy nie powiedza?? Rany, skad ty sie wzielas?

Gość gość
21:50 "nie jednemu już dawalas i masz dzieciaka a męża nie" x Skoro tak bardzo Cię to bawi to wiedz, ze ojciec mojego syna NIE ŻYJE...