Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę kupić taką sukienkę?

Polecane posty

Gość gość

Studniówka zbliża się powoli, a szkoła dała dowolność strojów i postanowiłam kupić jakąś wyróżniającą się sukienkę. W oko wpadła mi taka, ale nie wiem jak taki styl się nazywa i gdzie kupić. https://zapodaj.net/images/80250618f14b6.jpg Pomocy!

Gość gość
No faktycznie wyróżniająca się ale tandeta

Gość gość
Czemu tandeta? Na korytarzu, w szkole, wiszą zdjęcia z poprzednich studniówek i na zeszłorocznej były trzy dziewczyny w wyzywających strojach. Dwie w prześwitujących tak, że było widać wszystko i jedna w takiej samej z dekoltem i bez stanika jak ta, którą chcę. I to były najbardziej niepozorne uczennice w szkole, najlepiej uczące się, takie, po których tych strojów nikt się noe spodziewał.

Gość gość
Tandeta to mało powiedziane kicz z bazaru i tyle

Gość gość
Ty na pewno chcesz w tym iść na studniówkę? Czy może z jakąś orgią ci się pomyliło? :D

Gość gość
Gość dziś Gdybyś wiedział/a jakie ploty o babce od polskiego chodzą. No bo jak inaczej typek, który w ciagu roku był na j. polskim może z 10 razy może zdać? Zwłaszcza, że babka zawsze ma dyżur pod męską toaletą i gapi się na tyłki chłopaków wch/wychodzących robiąc jednoznaczne miny i pod byle pretekskem zagląda do wc. Ot taka to wesoła szkoła :D Gość dziś Skoro najlepsze uczennice ubrały się tak i nikt nie miał nic przeciw temu a wręcz były centrum balu. Gdyby to był ubiór niestosowny to ich zdjęcia nie wisiałyby na tablicy przy wejściu do dzkoły a dziewczyny byłyby wspominane jako złe osoby a nie jako wspaniałe, dyrka je zachwala za ich sukcesy. Na jednym ze zdjęć ta dziewczyna, w sukience jak ze zdjęcia, nawet pół cyca odsłoniła i nawet mimo tego fotka wisi przy sekretariacie na tablicy promującej szkołę.

Gość gość
Wróćmy do dyskusji na temat. Nadal nie otrzymałam odpowiedzi

Gość gość
Na bazarze w pipidówce

Gość gość
nie wiem jak z reszta Polski ale na starej a4 miedzy Zabrzem a Bytomiem stoja Rumunki, popytaj sie, ich stroje sa bardzo podobne do tej sukienki ze zdjecia, moze material gorszy, ale pewnie beda w stanie dac ci namiar na dobrego sprzedawce.

Gość gość
I już ubliżają. Bo co? Bo chcę wyróżniać się z tlumu na studniówce? A może ci co hejtują to stare prukwy, którym żal pupsko ściska bo nie mają kobiecych walorów? Skoro ta sukienka jest wyzywająca to większość Polek, które mijam na ulicy, to tanie prostytutki bo np w lato często widziałam inne dziewczyny w króciutkich bluzeczkach, które ledwo zakrywały piersi, na dodatek często nie miały pod spodem stanika i sutki im prześwitywały. Albo równie często widzę dziewczyny z wytatuowanymi rękoma a jak wiadomo wg speców psychologii z kafe to jak kobieta ma tatuaż to jednoznacznie wskazuje, że jest puszczalska. Powtarzam: jeżeli to takie odrażające, to czemu większość tak robi? Ludzie litości! Użyjcue mózgu czasem.

Gość gość
Masakra:O wstyd wyjść w czymś takim:O Matka cie tak puści?:O Nie obrażaj sie za prawdę. Studniówka to nie burdel:O Beda cie upodabniać z tirowka i maja racje

Gość gość
Jprdl nawet na balet bym tak nie wyszła

Gość gość
To ty użyj mózgu kretynko. Studniówka to nie burdel! Twoje argumenty mnie nie przekonują jakos. To jest uroczystość szkolna a nie orgia:O Ja jakbym była twoja matka bym ci zwyczajnie wp******ila sęków gowniaro