Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były chłopak nie daje mi spokoju

Polecane posty

Gość gość

2 miesiące temu rozstałam się z chłopakiem byliśmy razem prawie 2 lata. Po rozstaniu pisał do mnie wiadomości, że się zabije, że mam przyjść na pogrzeb itp. Gdy te jego gadanie nie poskutkowało zaczął grozić, że udostępni na facebooku nasze prywatne rozmowy, wszystko co pisałam mu w zaufaniu i podrobione rozmowy (które raz zrobił i pokazał mojej przyjaciółce jak niby wyzywam ją od dz*wek itp.) no i moje "nagie zdjęcia", które sam przerobił. Teraz rozpowiada wszystkim nawet obcym osobom że specjalnie poroniłam nasze dziecko, że brałam narkotyki, piłam, paliłam i imprezowałam, żeby zabić to dziecko, gdzie ja nigdy w ciąży nie byłam. Mówi wszystkim, że zerwałam z nim akurat gdy chciał się oświadczyć. Kilka osób już się mnie pytało czy to prawda z tym dzieckiem. Rozdaje swoim koleżankom nr mojego nowego chłopaka, żeby dzwoniły i pisały, że ma mnie zostawić, że go zranię i że sie puszczam (on oczywiście nie wierzy w te bzdury). Pisał mojemu tacie to samo. Wczoraj pisał do mnie smsy że mnie zniszczy, że udostępni rozmowy i pokaże jaka jestem na prawde. Mam dosyć tego psychopaty. Nie chcę sprawy zgłaszać na policję, nie chcę denerwować rodziców, którzy kazali mi go olać, że on nic nie zrobi. Ale mam już go powoli dosyć.

Gość gość
I tak sobie znajdzie inną moze niech ktoś mu napisze ze przytyłas 20 kilo i da Ci spokoj.A ile ma lat

Gość gość
Pobrug swoje zdjecia w photoshopie daj na fb niech to zobaczy i da Ci spokoj

Gość gość
On ma 25 lat, ja 20. Przyjaciółka mówi żebym dała chłopakom 40 zł i zrobią z nim porzadek.

Gość gość
Lepiej pogrub swoije zdjecie jak zobaczy ze przytylas sam da sobie spokoj ;) a swoja droga on pewnie tez nie raz sie oglądał za innymi pewnie boi sie byc pusc plotke ze przytylas z kilkdziesat kilo pogrub swoje zdjecia wtedy sam sobie da spokoj.