Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy mam według was niszowy gust muzyczny? Ile znacie z tego co ja słucham?

Polecane posty

W ostatnim tygodniu głównie słuchałam zespołów takich jak Dissection, Suicidal Angels, Plaga, Furia, Dusze Wypuścił, Death, Slavland, Peste Noire, Kabanos, Urfaust, Sodom, Nifelheim, Sarcofago, Anaal Nathrakh, Eluveitie, Nifelheim, Satyricon, Tankard, Kreator, Szron, Mord`a`Stigmata, Morowe, Księżyc, Wędrujący Wiatr, Death Angel, Nagual, Massemord, Krisiun, Aszendent, Toxic Holocaust, Munic**al Waste, Destruction, Venom, Violator, Voidhanger i pewnie jakieś jeszcze, ale nie pamiętam. Ile z tych zespołów znacie? Jak bardzo mam według was niszowy gust muzyczny? :classic_cool:

Gość gość
znam tylko kabanosa ale reszta brzmi dla mnie jak jakiś metal i nie słucham takiej muzyki

Gość gość
no znam kilka, chcociaz tak naprawdę z tego co wymieniłaś to lubię tylko Satyricon

Gość gość
Mizantropia wiesz że jeden gość z kafe ale nie gość od Namysłowa twój Kraków obraża i twierdzi że twój Kraków to dziura i wiocha a sam mieszka we Wrocławiu który ma 630 tysięcy mieszkańców a Kraków ma 760 tysięcy mieszkańców

Gość gość
lubie metal, w którym jestem w stanie zrozumiec słowa wokalisty;) black/death to nie moje klimaty

Gość gośćówa 265 rockówa
Czyli rozumiemy mizantropia że twój Kraków to dziura i wiocha:D ja słucham kabanosa wiesz że kabanos na Woodstock jeździ był też na wielu wielu innych festiwalach był nawet co roku w Namysłowie na festiwalu rockowym czochraj bobra fest wiem bo byłam na Woodstock a w Namysłowie (Namysłów ma go w czerwcu chodzi o czochraj bobra fest Namysłów) też był możesz poczytać sobie jego biografie czy coś w tym stylu ja jestem z warszawy

Gość SlowianskaLala
Sluchaj sobiebtego co chcesz. Myslisz ze kogos to obchodzi? Kabanos to nie metal tylko jakies tanie disco zacznijmy od tego

Gość gość
kabanos w namysłowie śpiewał dzieciaki atakujące policje czy coś w tym stylu

Gość gość
Jak znam życie, to masz niszowa urodę ,dla koneserów:-) Zadufana w sobie, mająca się za lepsza od innych. Tak naprawdę jestes żałosną podróbka kobiety. Pozdrawiam i refleksji nad soba zyczę.

Gość gość
Nie niszowy a gowniany :)

Gość gość
Znam Venom,resztę tak ło.A Eluveitie magluję od jakiegoś czasu.

Gość gość
ja starsze pokolenie, wiec znam: Sodom, Venom Kreator, Death Angel

Gość gość
A Samael?Judas Priest?Motorhead?Sepultura?Closterkeller?

Gość gość
ty nie masz niszowego gustu muzycznego; ty gustu nie masz za grosz i słuchasz jakiego darcia mord, które z muzyką nie mają nic wspólnego. Ale przejdzie ci, wyrośniesz z tego jak większość g****ażerii

Gość gość nie Kasia
znam te zespoły, wszystkie. Ktoś chce być oryginalny za wszelką cenę, ale nie wychodzi. Tak szczerze to niektóre dzięki uprzejmości koleżdnki, szuka pracy po slawistyce i wciąż siedzi przy kompie

Gość prawictwo pospolite 152
niszowy czy nie niszowy? Kogo to obchodzi . .Każdy slucha czego chce Mnie taka muzyka nie interesuje

Gość gość
Chyba bejbe nie znam żadnego. To coś w stylu art rosis? Hihi.

Gość prawictwo pospolite 152
nie znasz żadnego ,bo to badziewna muzyka i mało osób tego slucha