Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Gdyby nie kaprys pewnej kafeterianki to teraz bym był wygrywem

Polecane posty

a ja tak boli serduszko przez kafeterianke :( Pozdrów 22lata odemnie bo nie wiem czy dzisiaj ją tu spotkam bo do roboty za niedługo wypiertalam

Za te twoje płacze za ta kafeterianka to bym Ci dał liścia i powiedział żebyś się w końcu ogarnął :D No spoko pozdrowie

A zakładając takie tematy i pokazując jaki jesteś desperat jeszcze pogarsza sprawę

licze że to przeczyta i się do mnie odezwie :( bo naprawde jest mi żal i chcę aby ten czas tych 2 dni wrócił

No jak chcesz.. ale jestem pewny ze sie nie odezwie. Zabawila się tobą a teraz pewnie z innym pisze. Kobiety tak mają :D 🖐️ niektóre czasem

Gość gość
Dash Rysiu 1)nikt nie chce z tobą iść na piwo 2)wywyższasz się naokrągło, ciągle to samo wypisujesz, że jesteś lepszy od wszystkich użytkowników forum 3)naśmiewasz sie z prawiczków sam nim będąc 4)zakochałeś się w dziewczynie z którą 2 dni pisałeś na gg 5)przekraczasz dwukrotnie prędkość narażając życie ludzkie i sie tym chwalisz 6)imponuje ci osoba wulgarna, chamska i pusta czyli 22lataprzegrywu i tylko ona chce z tobą pisać i nawet ona ma z ciebie polew 7)uważasz,że wszyscy ludzie są toksyczni oprócz ciebie i przegrywki I TY SIE DZIWISZ ŻE NIKT CIE NIE LUBI

Jasne.. jakby się odezwała to byś dostał zawału ze szczęścia. A ona i tak by Cię olala

1) ale do nie dawno jeszcze chodziłem ale coś się popsuło gdzieś w kwietniu albo marcu i trwa do dzis :( 2) bo osiągnełem wiecej od przegrywów z forum i nie mówie że od wszystkich tylko od większości 3) chodzi mi o prawictwo mentalne we łbie tych przegrywów 4) bo się wydawała taka sama jak ja i już sobie narobiłem nadzieji 5) bo lubie zapierdalać =) 6) ona nie ciśnie ze mnie beki i mnie rozumie... 7) nie wszyscy tylko moi zjebani znajomi ale to nie tak że mnie nikt nie lubi mam jakiegos pecha do ludzi ze trafiam na tych co mnie wykorzystuja i olewaja potem

Gość gość
Dash Rysiu "MISZCZ" zaklinania rzeczywistości

No ze wina przeważnie leży po środku i twoje niepowodzenia to w części tez twoja "zasługa"

Gość gość
Wiedz kotku, nie wiec :o tak czytam kafe, wiem że nie uwierzysz, ze to ja, ale dzięki że tak o mnie myslisz "to moje marzenia bo dziewczynie równie głupiej i spiedolonej jak ja smiech.gif się nie spełnią smutas.gif" ;* nie wiem jak mozesz mnie "kochać" po 2 dniach pisania -.- mogę okazać się pasztetem albo w ogóle kimś innym za kogo się podawalam...

a jesteś nim? xD tak chciałem dziewczyne taką jak ja z którą mógłym jarać blanty pić wóde, zapiertalac 120 po lesie :D i ogólem która by do mnie pasowała ty się taka wydawalaś

Gość gość
Serio myślałes, że to ona pisała? :D

Gość gość
Rysiek neptyk piwosz to ta sama osoba