Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam prostytutką i więcej przyjemności z seksu miałam z klientami

Polecane posty

Gość gość

niz z własnym mężem. Niestety ale seks z jedną i tą samą osobą powszednieje, odbywa się w powtarzalnych warunkach bez bodźców płynących z nowej sytuacji. To co jest najbardziej podniecające to właśnie nowe sytuacje, inne okoliczności, inne doznania z obcowanie z innym typem człowieka. Mogę powiedzieć że seks w małżeństwie w nieunikniony sposób prowadzi do patologii, staje się coraz bardziej mechaniczny i pozbawiony aspektu emocjonalnego. Każdy konflikt w małżeństwie pozostawia wiecznie żywa ranę a to przenosi się na sferę seksualną. Z klientami tego nie ma, zawsze jest to doznanie nowe za którym nie stoją żadne traumy z przeszłości. Przykro mi to pisać ale to prawda. :)

Gość prawictwo pospolite 152
tak , ale prostytutki są zamęczane przez klientów .. To znaczy ładują oni do oporu nie myśląc czy boli gardło czy nie Wydaje mi się że chodzi o brak szacunku

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś Nie przejmuj się. Wg prostytutek, do oporu ładują tylko księża :P. Normalnym facetom kwadrans wystarczy :D.

Gość prawictwo pospolite 152
ja nie wierze , że prostytutki są ``oszczędzane przez klientów ``

Gość gość
...Byłam prostytutką i więcej przyjemności z seksu miałam z klientami... gość dziś ...Przykro mi to pisać ale to prawda... x Głupi CWELU, podający się za prostytutkę: Zdradziłeś się swoim ulubionym zwrotem. Tym razem nie napisałeś; taka prawda. x Żadna prostytutka nie napisze tak durnego posta, jak twój. To, że marzy ci się nadstawianie d_py facetom, nie oznacza, że prawdziwe prostytutki to ubóstwiają.