Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanykundel

Poznałem fajną laskę, ale...

Polecane posty

Gość Zakochanykundel

Poznałem fajną laseczke. W moim wieku 19 lat. Zabawna, seksowna, inteligenta... jest tylko jeden problem. Ma ok 250 znajomych na fejsie. W moim wieku (19l) to ludzie mają średnio 350-550 znajomych. Ładne laseczki takie jak ona 700-1200. Zastanawiam się dlaczego ma tak mało znajomych? Jak ją poznałem myślałem, że min 500 będzie miała, a ona TYLKO 250. W wieku 19 lat...

Gość gość
Daj jej spokój pustaku, za głupi jesteś dla niej :O

Gość gość
Myslalam ze po tym "ale" bedzie info o zarosnietej myszce a Tobie przeszkadza jej ilosc znajomych na fb... A tzipke pewnie tez ma zarosnieta, raczej na takie nie lecisz wiec daruj sobie :-P

uwazam ze mowi to bardzo duzo o niej. Po pierwsze dziewczyna jest normalna po drugie trafiłą na złego faceta po trzecie moze znajomych ma w realu? to jest dopiero nienormalne:D

Gość fan_faceboka
masakra 250 znajomych tylko ja przelecialo na samym fejsie a ja bym wolal zeby bylo ich 700

Gość Zakochanykundel
Możecie tego nie rozumieć, ale serio... taka z niej lala, że myślałem, że z 700 znajomych ma i będzie wyniosła lala z niej. A w rzeczywistości wydaje się na początku taka stonowana. Może dłużej trzeba z nią gadać, żeby wyszła z niej sucz do rzniecia... 250 znajomych to no life y mają...

Gość gość
Ja jestem prawdziwym nolajfem bo mam zero znajomych. Nawet konta na fb nie mam :classic_cool:

Gość gość
Idioci przeżywają fb. Mam 37 lat i 777 znajomych. Czy to dobrze?

Gość gość
Nie przejmuj się 250 na fb, do tego 550 na single.pl 490 na edarling 1630 na ero To naprawdę niezły wynik

Gość gośćmietek
Ja mam 7 znajomych. Mam 34 lata. W realu też mam znajomych Ale z nikim się nie przyjaźnie. Same cwele i konfidenci. Też mi się *****ch chce jak wszystkim tu wkoło. Mam na imię Mietek i to moja historia. Czy po tej terapii tutaj będę normalnym człowiekiem? :(

Gość gość
Zaczęło się p********ie o szopenie w komentarzach...

Gość gość
Czy ty jesteś normalny ? Rezygnujesz z fajnej dziewczyny bo nie szpanuje nie wiadomo jaką ilością znajomych ? Jeśli ktoś ma tyle znajomych to większą połowę i tak nie zna. Świat schodzi na psy...