Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napletekbędzieszmój

kto ogląda teraz tap madl?

Polecane posty

Gość gość
Czy w zagranicznych edycjach też uczestinków tak obkładają robakami albo szczurami?

Gość gość
Ukrainiec taki kozako-rolnik

Gość gość
Napletek wiesz że namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona?

to dobrze :) bardzo jej kibicuje. szkodam, ze nie mam telewizora w domu i musze ogladac odcinki na player z opoznieniem.

Miałem podobnie :D zaniósłem promotorowi zaświadczenie o praktykach a ten ze nie ma tam wyszczególnionego zaresu obowiązków i musiałem jeszcze raz isc ;) tez się stresowalem

ja oglądałam na jakimś streamie z neta ale teraz nie mogę znaleźć linka. ona raczej nie wygra chyba wygra ten chłoptaś który wygląda jak edward ze zmierzchu mnie sie on nie podoba ale w tym programie na litość i skromność biorą. ps. napletek no wiesz w sumie obiektywnie to nie dramat ale tu chodzi o moj***ariery psychiczne w postaci że byłam 100% pewna że już się nigdy w życiu tam nie pojawię a oni chyba też.

nie w takich sytuacjach środowisko akademickie nie jest dla mnie zupełnie i są takie rzeczy które wywołują u mnie niechęć i poczucie wyobcowania. a jak miałam odwagę to spożytkowałam ją w zły sposób robiąc jakąś skrajną głupotę. szkoda gadać.

Gość gość
Ohoho nawet Tracz tam jest.

Gość gość
Neptyk i kto to mówi? :D

Gość gość
Dziewczynko studiujesz, a piszesz jak sierota. Dobrze, że PiS zabrał się za wyższe uczelnie:D

Gość SlowianskaLala
Mam nadzieje ze jakas dziewczyna wygra bo ci facevi sa zalosni. Brzydcy obrazaja sie kloca jak c***y

Gość gość
Przypał przygarnia przypałowi:D