Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co dalej?? co myśleć??

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich pisze do was przedwszystkim żeby się wygadac i pogadać między innymi o tym jaka ja "glupia" i niewiem co o tym wszystkim myśleć. Mam taką huśtawkę emocjonalaną że poprostu szok. A więc od początku :-) Jest sobota jak każda inna, siedzę sobie w domu przyjeżdża najlepszy kolega męża ale go jeszcze nie ma, także siedzimy sobie gadamy o wszystkim i o niczym, czyli sytuacja jakich wiele było... w pewnym momencie on wstaje i zaczyna mnie całować :-o .... szybko to skonczylam i wyszłam przed dom na papierosa on po chwili dołączył do mnie i jak gdyby nigdy nic zaczął mówić o czym innym. Poprostu się zaszokowalam... No ale po jakiś 5min podjechał mój mąż z kolegą z pracy. Więc jak się we trzech spotkali no to standardowo jak to faceci siedli i zaczęli piwkować (jak to faceci) bo jakiejś tam godzinie może dwóch przychodzi mąż czy mogłabym chłopaków poodwozic no bo wiadomo nie dużo ale trochę wypili a on zostanie z dzieciakami. No dobra zawioze ich nie jest daleko. Tak więc wysadzilam jako pierwszego przyjaciela męża. Został jeszcze kolega z pracy męża ale to raptem 500m tak więc parkuje pod jego domem a on się odwraca i tez zaczyna mnie całować.... ale tu moja reakcja mnie również zaskoczyła.... odwzajemnilam pocalunek.... czuję się z tym fatalnie i nie wiem co ze sobą zrobić.... Normalnie co za dzień.... poradzicie mi cos, co mam że sobą zrobić co mam myśleć...

Gość gość
Nie pisz już tak głupich prowkacji 🖐️