Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobroson opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś stosował dobroson na sen? Jakie opnie? Czy działa?

Gość gość
a brała czy chcesz brac dopiero? Jak chcesz brać to zacznij od ziół na sen albo naturalnych technik a nie od leków na sennych...

Gość gość
Tutaj macie o medytacji relaksacyjnej na sen http://forumezoteryczne.pl/medytacja/gerelaxis-na-spokojny-sen-czy-pomaga/ METODA ŁATWA i SKUTECZNA. Bez żadnych efektów ubocznych jakie mają leki - ja zastosowałam i nie dość, że pozbyłam się problemów z zasypianiem to poprawiło to jakość snu - już po 6 godzinach snu wstaje naprawdę wyspana :):):):):):):)

Gość gość
Hmmm co ciekawe, moja znajoma kiedys wspominała mi o takich technikach medytacji ale nie za bardzo wierzyłam że to skuteczne... ktoś jeszcze może korzystał?

Gość gość
ja stosowałam techniki relaksacyjne oparte na oddychaniu i spinaniu całego ciała ze specjalną muzyką relaksacyjna - nie wiem czy to w 100% medytacja ale pomogło i obyło się bez leków - okazuje się że ponad 90% przyczyn problemów ze snem i zasypianiem to stres i zmęczenie. Wystarczy się odprężyć i zrelaksować

Gość marinooos
"gość: ponad 90% przyczyn problemów ze snem i zasypianiem to stres i zmęczenie. Wystarczy się odprężyć i zrelaksować" - ZGADZA SIĘ!!!

Gość gość
cytuje: "gość: ponad 90% przyczyn problemów ze snem i zasypianiem to stres i zmęczenie. Wystarczy się odprężyć i zrelaksować" - ZGADZA SIĘ!!! - to nawet w badaniach wyszło - ostatnio czytałem na forum o problemach ze snem

Gość gość
a jakieś opinie o dobroson?

Gość gość
Dobroson to jak każde inne tabletki na sen- może i działają ale dowiedz się czy nie uzależniają? Na pewno nie likwidują przyczyny...

Gość gość
po 3 dniach gerelaxis działa - faktycznie od razu usypiam i sę wysypiam

Gość gość
Skutki uboczne są dokładnie opisane i niewart jest używania. Dobroson doprowadził mojego ojca do samobójstwa i tragedii w rodzinie.

Gość Andzia

Dobroson... właśnie 10min temu wziełam już mi się oczy nawet zamykają. Ostatnio nawet nie pamiętam jak zasnełam po tej tabletce.