Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Miała, któraś tak, że okres się spóźniał tydzień albo dłużej? Mi się spóźnia tydzień. Nigdy tak nie miałam, okres był w miarę regularny. Jestem przeziębiona, ale ciążę wykluczam, bo dzisiaj rano zrobiłam test i wyszedł negatywny. Do lekarza narazie nie mam czasu iść. Czy miałyście tak? Jakie mogą być powody?

Gość gość
Pytam się, bo strasznie się boję, a nigdy tak nie miałam... Mam 20 lat

Gość gość
Mi się ostatnio spóźnił 2 tygodnie. Mało snu i dużo stresu, nieregularne odżywianie i taki skutek.

Tak przy dużym stresie, braniu leków, przeziębieniu okres może się spóźnić. Więc spokojnie weź gorącą kąpiel rozluźnij się i powinien się pojawić.

Gość gość
Ja już od 1,5 roku nie mam.:(Więc te 2 tyg to pryszcz u Cb.Stres może być,choroba(jak u mnie)ale u Cb na stres stawiam.

Gość gość
No fakt, ostatnio mam bardzo dużo stresu... Zaczęłam studia, moja mama jest chora (a ja jestem od niej dość daleko), mój facet daje plamę, bo w niczym mnie nie wspiera, wszystko zlewa, nawet go to nie interesuje za bardzo, a do tego jestem chora drugi tydzień i muszę w końcu pójść do lekarza po jakiś konkretny antybiotyk, bo sama się leczę. Poza tym zawsze mało jadłam, ale teraz jadę nawet na dwóch kanapkach dziennie i kawie, bo nie mam apetytu. Dzisiaj nie spałam całą noc, bo chciałam zrobić ten test... A im bardziej się spóźnia, tym bardziej nie potrafię wyluzować :( myślałam, że jak zrobię test to stres minie, ale nic z tego...

Gość gość
Mi dwa tygodnie po okresie wyszedł test pozytywny ale staraliśmy się o dzueciaczka Jeśli tobie wyszedł negatywny po dłuższym czasie tzn że stres grypa i jak sama piszesz brak odżywiania spowolnil Bez paniki na dniach dostaniesz

Gość gość
Ja narazie dzieciaczka nie chcę :) bo chcę skończyć studia i dostać wymarzoną pracę, dopiero wtedy będę pewna, że mogę sobie i dziecku zapewnić dobre życie :) A do tego mój facet nie jest odpowiedzialny i narazie nie nadaje się na ojca, może jeszcze dorośnie... wiesz co, ja strasznie panikuję, że nie mam tego okresu, a dodatkowo już myślę, że to może ze mną jest coś nie tak :(

Gość gość
Dwa razy po jakies dwa tygodnie, mialam jakies 22, 23 lata.

Gość gość
A byłaś wtedy u ginekologa czy czekałaś aż sam przyjdzie?

Gość gość
Rany zrob se test a nie zasmiecaj forum

Gość gość
To przeczytaj ze zrozumieniem co napisałam... zeobiłam już test i wyszedł negatywny

Gość gość
10.45 Bardzo ładnie że chciałaś pomóc Autorce i odpowiedziałaś. Mam tylko zastrzeżenie co do użycia zaimków. Dlaczego tak teudno napisać Ciebie, czemu Cb? Okropne są te skróty.

Gość gość
Mnie sie spoznial. Nie wiem co bylo powodem pewnie stres.

Gość gość
A dostalas później normalnie czy najpierw byłaś u lekarza?