Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja jedyna rozrywka to jeżdżenie to teściów

Polecane posty

Gość gość

Nigdzie nie chodzimy z mężem Do kina,na kręgle,do baru,pabu,restauracji nigdzie Zapraszamy do nas do domu ludzi choć nas nikt nie prosi Wszystko z oszczędności by było coś na koncie.Mąż zarabia 2400 Nas jest trzech,nie stać nas na nic. Ja zajmuje się dzieckiem jest mi trudno.Mój brat chodzi z bratowa wszędzie mają mnóstwo znajomych,robią co chcą satac ich na wszystko a ja siedzę w domu jak ciele

Gość gość
O lok współczuję ci żywota

Gość gośćlaluna
To powiedz mezowi o tym spacer to tez fajne zajecie,albo romantyczna kolacja w domu,moj maz tez tyle zarabia i ta sama sytuacja,nawet gorsza,bo jego rodzice juz nie zyja wiec nie mam tesciow,tylko moja mama zyje,odwiedzamy oczywiscie,robimy sobie romantyczne kolacyjki nawet przy blasku gwiazd,ogniska ze znajomymi,blisko jezioro w lato spacery nad jeziorem,okolica fajna wiec tysiac pomyslow z mala iloscia kasy pozatym uwielbiamy gotowac dom obok wspaniali znajomi,nie narzekaj

Gość gośćlaluna
To powiedz mezowi o tym spacer to tez fajne zajecie,albo romantyczna kolacja w domu,moj maz tez tyle zarabia i ta sama sytuacja,nawet gorsza,bo jego rodzice juz nie zyja wiec nie mam tesciow,tylko moja mama zyje,odwiedzamy oczywiscie,robimy sobie romantyczne kolacyjki nawet przy blasku gwiazd,ogniska ze znajomymi,blisko jezioro w lato spacery nad jeziorem,okolica fajna wiec tysiac pomyslow z mala iloscia kasy pozatym uwielbiamy gotowac dom obok wspaniali znajomi,nie narzekaj