Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do Panów teoretyków i praktyków

Polecane posty

Gość gość

Właściwie dwa. Powiedzmy taka sytuacja - trójkąt. Facet ma do wyboru dwie szparki do posuwania i musi wybrać. Którą wybierze, ciaśniejszą, czy tej kobiety która bardziej go podnieca?

Gość gość
I jeszcze jedno też dotyczące trójkąta. Facet leży, jedna kobieta go ujeżdża, druga siedzi na jego twarzy, a on liże jej cipkę. Na czym skupione są jego zmysły? Na cipce którą liże, czy na ruch/aniu?

Gość gość
ta która bardziej go podnieca lizanie cipki

Gość gość
Dzięki. Czekam na kolejne opinie.

Gość atanazy_k
zmiana, zmiana, zmiana... jak układy, to ustawiczna zmiana

Gość gość
Rozumiem, rozumiem, rozumie, ale pytanie nadal aktualne.

Gość gość
Facet ma do wyboru dwie szparki do posuwania i musi wybrać. Którą wybierze ? - Jedną po drugiej i to w stylu żeby żadna nie była pokrzywdzona. Ty byś nie chał być przy takiej akcji pominięty, co nie? Facet leży, jedna kobieta go ujeżdża, druga siedzi na jego twarzy, a on liże jej c*pkę. Na czym skupione są jego zmysły? Na cipce którą liże, czy na ruch/aniu? - na tym żeby się nie udusić i żeby ta druga mu nie złamała interesu jak za ostro jedzie. Swoja droga piękna śmieć - uduszony cipką.

Gość Jędrek mędrek
Odpowiadam tak samo jak gość . W tym drugim pytaniu dodam, że ujeżdżanie nie robi na mnie żadnego wrażenia. Co innego, gdyby tamta ciągnęła mi paukę - jeśli byłaby w tym dobra, to nie dałbym rady skupiać się na lizaniu pipy

Gość gość
Nie chciałabym być pominięta, wiadomo. Ustawiczna zmiana, wiadomo. Pytania są konkretne i zależy mi na konkretnych odpowiedziach.

Gość gość
Dzięki Jędrek. To sporo wnosi do moich rozmyślań. ;)

Gość atanazy_k
masz konkretną odpowiedź - wybieram raz jedną, raz drugą, cała frajda z trójkąta jest taka, że zmieniasz facet to wzrokowiec, więc jak będzie miał cipkę na oczach, to się na niej skupi, przy czym jak go druga przestanie ujeżdżać, to szybko to poczuje i już nie ta frajda

Gość gość
Wiem jakie są założenia seksu w trójkącie. Rozumiem. W praktyce tak powinno być. Pytam teoretycznie. Gdybam. Zastanawiam się nad męską psychiką, nad tym jak mężczyzna myśli, reaguje w konkretnej sytuacji.

Gość blednygosc
wybierze ser bez dziur

Gość gość
Ja bym brał obie szparki, żadna nie może zostać pokrzywdzona. A co drugiego pytania to raczej skupiam się ma lizaniu. Faceci są wzorcami i pewnie dla tego.

Gość gość
Układ 2K+M się nie sprawdza chyba, że dziewczyny są choć trochę bi. Jeszcze jak facet za szybko się podnieci i tryśnie to już klęska. Dużo lepszy jest 2M+K, wszyscy zawsze zadowoleni. Praktyk

Gość hallucinex69
ad1. bede posuwal bardziej podniecającą, ale spuszcze sie do ciasniejszej ad2. lizanie cipki zdecydowanie, no ale ja to akurat uwielbiam :-D

Gość gość
A ja wole we dwoch posowac jedna dziewczyne. Nie jest pominieta w zaden sposob i zadowolona na maxa.