Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córa

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, moja córa Chodzi do 2 klasy, za miesiac bedzie miala 7 lat. Ogólnie w szkole jest ok, ale wczoraj mi powiedziąła ze bylo jej bardzo przykro ze dzieci sie z niej smiały z jakiegos tam powodu, wzieła wtedy notes i pisała imiona dziewczynek ktore sie z niej smialy i dawała im minusa, tak mi sie bardzo przykro zrobiło, jestem 4 miesiace po rozwodzie i bardzoi nie chce zeby moja córka czuła jakos sie gorsza ze tata z nia nie mieszka. Jest mi przykro ze dzieci sie z niej smiały :(

Gość gość
dzieci smieja sie z wielu powodow. czy corka powiedziala dlaczego sie z niej smialy?

Gość gość
wiem ze dzieci smieją sie z róznych powodów, smiały sie z niej bo mowiły ze zakochała sie w koledze z klasy. Wytłumaczyłam jej ze nie musi sie wstydzic ze kogos lubi, ale sam fakt zamiast sie obronić i nie przejmowac to wzieła notes i zaczeła wstawiac mionusy. MI chodzi o jej zachowanie nie o to ze dzieci sie z niej smiały. Bardzo szkoda mi sie jej zrobiło. Ja osobiscie proszę małą zeby sie nigdy z nikogo nie smiała, ze szacunek nalezy sie kazdemu.