Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeslaw_cz

Różnice libido

Polecane posty

Gość czeslaw_cz

Temat na poważnie Mam najwyraźniej większe potrzeby od swojej żony. Mam wrażenie, że gdyby nie moje inicjatywy, to do zbliżeń dochodziłoby 1 raz na miesiąc. Ja najchętniej robiłbym to kilka razy w tygodniu, albo nawet i codziennie. A faktycznie to wychodzi 1-2 razy na tydzień przy czym to zawsze po moich mniejszych lub większych nagabywaniach. Mam pytanie od kobiet - czy w tej sytuacji moja żona "zmusza się" do seksu? Czy on w ogóle sprawia jej przyjemność? Czy udaje? Jak już jest, to jest zawsze super (może z promilem wyjątków). Zaangażowanie, przyjemność, orgazmy. Niby to wtedy u Niej wszystko jest. Kwestia zainicjowania sytuacji - Ona najwyraźniej woli zajmować się wszystkim innym, a potem "jest już za późno" "jestem zmęczona". Jedynie mój upór sprawia, że jednak raz na kilka dni do tego dochodzi. Tylko że źle się z tym czuje, zaczyna mnie to męczyć, że robi to "na siłę"

Gość gość
nie odpowiemy Ci na pytanie, czy ona udaje i czy lubi seks bo nie znamy jej..to jej zadaj te pytania,tylko ona może mówić za siebie. Przyczyn tego, że unika seksu może być wiele..może faktycznie jest zmęczona. Może ma mniejsze libido jak napisałeś. Może się boi wpadki? Może..jest sporo tych może.

Gość gość
Tak to jest ożenić się z kłodą...

Gość gość
Mnie np wystarczy seks raz na 2 tygodnie lub raz w miesiącu :) Częściej to przesada :P nie samym seksem człowiek żyje