Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie lepiej zamieszkać opole czy wrocław?

Polecane posty

Gość gość
To ze mam odpaly to nie znaczy ze jestem glupi...hahaha juz WSZYSTKO WIEM hahaha. Austria co? Boze ale ludzie sa tepi! No jak mozna byc tak glupim? A wy co reprezentujecie? Na kazdym kroku od polaczkow walek i zazdrosc! Myslicie ze ja jestem zazdrosny? To dla Niej dobrze chcialem wygladac. Ten pedal piotrek to jest wlasnie najwieksza polska k***a jaka spotkalem. Od 2010 znalem go dobrze. I co tak pracujecie w pocie czola nad mowa nienawisci a gdy ktos chce mowic prawde to prawa uchwalacie. I'm something REAL a nie jak wy w d**e wchodzicie zydom. DALEJ MI SIE W GLOWIE NIE MIESCI ZE ZA MOWIENIE PRAWDY MOZNA DOSTAC WYROK. CZY WY UDAJECIE? CZY TO TAK TRUDNO UWIERZYC ZE TEN CALY HOLOCOUST NIE BYL DO WYKONANIA? W DZISIEJSZYCH CZASACH TO BYLOBY NIEMOZLIWE A NIE 60 LAT.

Gość gość
Monarchowie i Prosci ludzie z europy stoja za mna a Wy normalni rodacy? Na moj dzieciecy umysl nie moge zrozumiec dlaczego mowienie o jakims klamliwy wydarzeniu idzie sie do wiezienia? Czy ktos z tu obecnych moze mi to wyjasnic?

Gość gość
Gdzie jest jakakolwiek wolnosc slowa? Prosze mi wyjasnic, NAUCZYC! Nie ma nikogo?

Gość gość
Czy jest jakiekolwiek inne wydarzenie na swiecie o ktorym zadaje sie pytanie grozi wiezienie? Co jest w tym kryminalnego aby wyrazac wlasna opinie i dzielic nia z innymi? Zeby swoj wlasny kraj, rodacy wsadzalali do wiezienia za to ze sa na tyle dojrzali i "madrzy" aby przejrzec klamstwa i oblude "zionistow"? Gdzie wy macie Polska dume? Tyle wojen bylo ale bylismy jedni z najlepszych a w dzisiejszych czasach przegrywami niewidzialna wojne. Zazdrosc i chamstwo w Polsce moze wychodzic przez wielka ambitnosc i pracowitosc. Co z tego jak nie mozna normalnie zyc bo kraj jest tlumiony z kazdej strony przez interesy innych krajow, pod przywodctwem Zionistow. Zal!

Gość gość
kołbuc weź leki bo ci się pogarsza znowu przegapiłeś dawkę :o

Gość gość
W glowie mi sie to nie moze zmiescic ze oni rzadza a wszyscy oficialnie czy nie przytakuja im na kazdym kroku. Jak dolar padnie to bedzie scenariusz z cypru. Duzo kasy poleci z kont...bedzie sie dzialo w naszej generacji...a to wszystko przez nich.

Gość gość
Up