Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczepienie na pneumokoki za darmo?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zaszczepić swoje maluszka przeciwko pneumokokom i słyszałam że jest możliwosc zrobic to za darmo. Czy któraś z was zaszczepiła swoje dzieci bezpłatnie? Jak można to zrobic?

Gość gość
W pojej poradni sami dzwonili i namawiali

Gość gość
wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!! wypiiiiiiiiiierdddalaj k******o spamerska!!!!

Gość gość
dla wcześniaków i dzieci z niską masą urodzeniową za darmo

Gość gość
nas namawiali w osrodku na te szczepienia, ale jak się dowiedziałam że są płatne i to drogie to zrezygnowałam, jakby były bezpłatne to co innego

Gość gość
Cieszę się że moje dziecko urodziło się w tym roku a nie w przyszłym i nie będzie musiało być zaszczepione przeciwko pneumokokom to jest normalnie nie do pomyślenia Ile małe dziecko musi dostać szczepionek !!!w żadnym kraju tak nie ma .Tylko u nas, dlatego jest największa zachorowalność na raka u dzieci właśnie w Polsce- przez szczepionki.

Gość gość
Moja corka dostala za darmo pneumokoki z sanepidu bo miala jakas tam wadę serca ( bardzo mala dziurka w serduszku ktora sama się już prawie zrosla )