Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pudełko niespodzianek dla przyszłej mamy

Polecane posty

Gość gość

Niedługo wybieram się na baby shower do bardzo bliskiej koleżanki. Chciałabym przygotować dla niej pudełko pełne drobiazgów, każdy opisany jakimś krótkim liścikiem, np. kawa bezkofeinowa - choć nie postawi Cię na nogi, przypomni Ci smak Twojej ulubionej latte, smoczek - bo choć będziesz się z początku zapierać, że nie chcesz go podawać, później nie będziesz potrafiła się bez niego obyć, paczka chusteczek - awaryjnie, na otarcie łez bezsilności, radości, ewentualnie resztek mleka z ulubionej bluzki itp. Co mogłoby w takim pudełku jeszcze się znaleźć, co Wy chciałybyście dostać. :) Jakieś propozycje?

Gość gość
O tym już też myślałam. ;)

Gość gość
Krem na pękające brodawki:P

Gość gość
sa fajne gadzety dla niemowlakow, nietypowe( w Pani Gadzet w tv bylo). Kawa ok, ale po co jej byle jaki smoczek? Pobuszuj po roznych stronach w necie.

Gość gość
Świetny pomył :D dostałam takie pudełko od przyjaciółki na ślub, ale nie pomyślałabym żeby zrobić coś takiego na baby shower :D Ja bym jeszcze dodała paczkę mokrych chusteczek na trudniejsze plamy ;p ( są takie małe opakowania też), może pampersa? tylko szkoda kupować całą paczkę więc może masz koleżankę która niedawno urodziła? z dopiskiem "w razie gdyby się nagle skończyły a Ty nie masz jak wyjść do sklepu". Jakiś słodycz? z dopiskiem " na gorsze dni, aby osłodzić Ci trud macierzyństwa". Jakaś książka o wychowaniu dzieci? Polecam "Dziecko z Bliska" A. Stein z dopiskiem " do poczytania podczas nocnych karmień". odnośnie karmienia to może osłonki na brodawki? Ja miałam takie z chicco i dzięki temu mogłam przedłużyć karmienie o kilka miesięcy bo miałam kryzys z brodawkami, są wygodne z silikonu i nie śmierdzą plastkiem z dopiskiem " w trosce o Twoje piersi, aby wasza przygoda z karmieniem była zawsze kolorowa". Hmmm no i numer do jakiejś niani/koleżanki która w razie czego mogłaby przyjść i pomóc z dopiskiem "w razie potrzeby dzwoń!" :) no i w sumie to prezent dla mamy, ale może też jakiś mały upominek dla dzidziusia tam dodać? :) Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :) powodzenia z przygotowaniami :D pozdrawiam, Agnieszka