Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość77

czy kazda kobieta robi mezowi..

Polecane posty

Gość gość
trudno stwierdzic czy kazda kobieta robi mezowi bo niby czyjemu mezowi swojemu czy obcemu ale z drugiej strony to pytanie powinno brzmiec czy kazda zona robi swojemu mezowi loda a jak zrobi mezowi siostry albo kolezanki to co wtedy? mysle ze jest jeszcze lepsza kobietom:classic_cool:

Gość gość
gość 2016.11.06 Tak tak, lepiej sobie faceta poszukac i niech wam robi loda. Rozumiem gra wstepna czy cos... "Taka zona to skarb"? Wez kolege po co ci kobieta do tego. Dewianty. Dewiacja społeczna – odchylenie od reguł działania społecznego, postępowanie niezgodne z normami, a także z wartościami przyjętymi w społeczeństwie lub w grupie społecznej. Zachowania dewiacyjne nie są jednoznacznie interpretowane i ich określenie jest zależne od przyjętych systemów normatywnych w danym społeczeństwie. Jak widzisz inwalido umysłowy to Ty jesteś dewiantem, skrzywionym społecznie dziwolągiem, natura pozbywa się takich niedoróbek selekcją naturalną. Życzę Ci żeby Ci wykolejeńcu, żeby Ci starzy powiedzieli: jesteś pomyłką bo zawsze byliśmy homoseksualistami.

Gość gość
gość 2016.11.06 Ja lubię ale nie polykam, tak jakbym mocz polknela bym się czuła, to obrzydliwe. Kobieta która połyka spermę i g****o by zezarla jakby facet chciał. Natomiast nie lubię minetki, obrzydza mnie to jakos Współczuję partnerów którzy Ci robili minetkę, musieli to porządnie spaprać skoro przy minetce miałaś czas na myślenie, bo póki co spotkałem się ze zbyt szybkimi orgazmami i uciekaniem cipką, ale to Ty jesteś kobietą więc pewnie wiesz lepiej. Jedno jest pewne że jeśli by mi dziewczyna lub żona nie robiła loda to przyszłości bym nie widział w związku.

Gość Pani Bernadett
Z mojego męża ostatnio nie mal wyssalam życie. Nie oddychal przez chwilę. Z tego co wiem to każda moja koleżanka nie gardzi przyjacielem swojego męża- oralnie.

Gość gość
Przez 20 lat robiłam mężowi ale mi się znudziło i teraz robię kochankowi oczywiście do końca z połykiem

Gość gość
Powiem Wam ze nie wiem jak to jest ale moja żona z która jestem juz 12 lat przez kilka lat robiła mi loda bez problemu, kiedy ja miałem ochote bądz Ona. Ale od momentu pojwaienia sie dzieci w naszym zyciu, skończyła sie sielanka i teraz musze prosić Ją zeby mi wyssała pałkę. Jesli choidzi o oral w drugą stronę to z mojej strony nic sie nie zmieniło I dalej liże jej cipke kiedy tylko jej sie zachce. A teraz na lody chodze za płot...Niestety

Gość johnzotwocka
nie każda - moja nie robi... i nigdy nie zrobi :( o! :(

Gość Pani Bernadett
Puchaczu!!:D:D leżę: Muszę to wykorzystac!!:)

Gość Pani Bernadett
Przykro mi Panowie. Tak być nie powinno.

Ja tam mężatką jeszcze nie jestem Ale uwielbiam robić lodami mojemu facetowi. Czasem z połyskiem a czasem jako grę wstępną. Nie czuję się upodlona czy coś w Tym stylu. Ponieważ robię to facetowi którego kocham a nie każdemu na rogu.

Gość gość
Nie każda duza mniejszość kobiet robi loda

Gość gość
To zalezy. Kobieta w funkcji zony rzadko robi loda, ale juz w funkcji kochanki ssie jak odkurzacz. x g****o prawda. żoną jestem od 7 lat, dzisiaj rano obciągałam - za nic w zamian ;) kocham obciągać :)